Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennél ha randi alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha randi alatt bemenne veled a pasi egy bankba és befizetne negyedmillió forint kp-t?

Figyelt kérdés
2022. szept. 16. 16:32
 71/95 A kérdező kommentje:
Az hogy rövidesen zár nem jelenti azt hogy sietni kell. Tudod a szervezés. Viszont utána már hiába mennék
2022. szept. 17. 10:37
 72/95 A kérdező kommentje:
Megfelelő szervezéssel idő beosztással idő érzékkel kellően kiegyensúlyozott lelkivilággal oda lehet érni zárás előtt nem sokkal idegeskedés kapkodas sietség feszültség nélkül is. Javaslom a rendezett nemi életet erre már volt utalás korábban mástól ism
2022. szept. 17. 10:43
 73/95 anonim ***** válasza:
100%
Atyám. Nem tudom, hogy troll vagy, vagy csak ennyire sérültek a szociális funkcióid. Normális ember nem megy bankban randira. Ettől te menj nyugodtan, aztán vagy lesz nőd, vagy nem.
2022. szept. 17. 10:56
 74/95 A kérdező kommentje:

" Nem hirtelen kell befizetni "

Ezt értem én csakhogy ez a hirtelen befizetés a te gondolatod nem az enyém. A kérdés inkább az hogy miért ilyenekben gondolkozol?

2022. szept. 17. 10:57
 75/95 A kérdező kommentje:
73 nem lesz vagy nem lesz hanem van.
2022. szept. 17. 10:58
 76/95 A kérdező kommentje:

"Erre rámvetíted a saját szervezetlenségedre reagálásomat"

Max visszavetitem azt amit te vetítettél rám. De ezek a gondolatok belőled jöttek nem belőlem.

2022. szept. 17. 10:59
 77/95 A kérdező kommentje:

" Én kérlek szépen elintézem a banki dolgokat, és máskor megyek randizni. Ha valaki a randit az időhatékonyság miatt egyberakja az ügyintézéssel, akkor nem jelent neki többet a másik, mint egy letudni való feladat, ami a szabadidejéből vesz el. "

Ez már a te dolgod ha így gondolkozol max sajnálni tudlak érte.

2022. szept. 17. 11:00
 78/95 A kérdező kommentje:

" Haver, add fel, egy katyvasz provokatív hányadák, amit itt előadsz. "

Ez csak téged minősít

2022. szept. 17. 11:01
 79/95 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul esne, hogy az ügyeit miért a randinkon intézi. Ez bunkóság.
2022. szept. 17. 11:25
 80/95 anonim ***** válasza:
100%
A negyedmillió marha kevés. Az kb 250 ezer ft.
2022. szept. 17. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!