Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennél ha randi alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha randi alatt bemenne veled a pasi egy bankba és befizetne negyedmillió forint kp-t?

Figyelt kérdés
2022. szept. 16. 16:32
 31/95 anonim ***** válasza:
100%

Negyedmillió? Azaz 250 ezer ft? :D

Semmit nem tennék, de elég suttyónal tartanám, hogy ilyesmit a randira időzít.

2022. szept. 16. 17:41
 32/95 anonim ***** válasza:
100%

Azt néznèm még inkább , hogy a bank rak be a paliba 🤣🤣🤣🤣

Ilyen ostoba idióta nettós fsz kérdéseket.

Ti cintrom telepre jártok csajozni ?

Bmeg mèg csak nem is a nőnek adjatok a pénzt.

Napi nettó retardált , aki mással nem tud felvagni.

2022. szept. 16. 17:42
 33/95 A kérdező kommentje:
Nőnek miért adják?
2022. szept. 16. 17:50
 34/95 A kérdező kommentje:
Adjak?
2022. szept. 16. 18:21
 35/95 anonim ***** válasza:
100%
Hülyén érezném magam, hogy miért nem csinálja akkor, mikor nem randizunk. Vagy nekem fizetné? Mit csináljak vele, szopjam le q szomszéd utcában vagy mi ennek az üzenete? Mondjuk ahhoz legalább egy ezres szorzót rá kellene pakolni erre, lehet hogy qrva vagyok de magas a tarifám 😂
2022. szept. 16. 18:33
 36/95 A kérdező kommentje:
Írtam akkor dolgozik. Valamikor még is kell ám keresni azt a pénzt...
2022. szept. 16. 18:44
 37/95 anonim ***** válasza:
79%

Abszolút nem értem a kérdést.

250ezer egyrészt manapság nem sok pénz. Én ennek kereken a 10xét is minden hajcihő nélkül befizettem a postán (illeték), igaz kártyával.

Másrészt, ki használ manapság kp.-t, legálisan mindenki számlára kapja... De fekete melós pénzt pedig elég nagy kreténség amúgy is bankba rakni.

Harmadrészt, az elég nagy szegénységi bizonyítvány, ha ezzel akarsz felvágni. Én pl. abszolút nem tartom magam gazdagnak, de felújítás után 3 évvel találtam 2 milliót a szekrény aljában (melósoknak cashben kellett fizetni és ez megmaradt), mert elfelejtettem, hogy ott van.

Negyedrészt, egyszer én is akartam kicsit anyagiakkal "menőzni", elhívtam egy tök konszolidáltnak tűnő, átlag melót végző csajt magamhoz, hogy lássa milyen szép helyen lakok (modern, kertes ház, szauna stb). Aztán kiderült, hogy a lánykának akkora belvárosi loft-lakása van, amibe kompletten beleférne a házam garázzsal együtt, mert apunak van pár jól menő cége :D

2022. szept. 16. 18:51
 38/95 anonim ***** válasza:
100%
Lapát. Értelmetlen caelekedet. Raadasul annyit nem tesz hogy a randin csak ram figyeljen
2022. szept. 16. 18:55
 39/95 A kérdező kommentje:
Az igazi randi utána lesz. Nem értelmetlen azonnal tovább utáltam.
2022. szept. 16. 19:15
 40/95 anonim ***** válasza:
100%

250’wzerbdt manapság lókuki. Ezzel nem

Lehet csajozni.

2022. szept. 16. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!