Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha randi alatt bemenne veled a pasi egy bankba és befizetne negyedmillió forint kp-t?
Figyelt kérdés
2022. szept. 16. 16:32
1/95 anonim 

válasza:

Minek kéne nekem bemenni vele a bankba? Nem értem.
2/95 anonim 

válasza:

Érdeklődnék, hogy ezt nem tudta volna randiidőn kívül intézni? Nagyon romantikus az ügyintézés randi közben...
3/95 anonim 

válasza:

Előző voltam, én úgy fogom föl, hogy a pénz magánügy, randi alatti szakaszban mindenképpen. Ha viszont ragaszkodna, hogy bemenjek vele, és hogy lássam, mennyit fizet be (negyedmillió forint, röhögnöm kell), akkor egy wannabe újgazdag kis prolinak gondolnám. Szóval egy ilyen akcióval teljesen lenullázná magát a szememben.
4/95 anonim 

válasza:

#3 vagyok, és "előző voltam" alatt "#1-es voltam"-ot értettem. Tehát a #2-es nem én vagyok.
5/95 anonim 

válasza:

A nők többsége még mindig nem pénzre hajtó aranyásó prosti szerintem.
7/95 anonim 

válasza:

Ember ma már a millió kifejezés nem nagy szám!
Csak a fizetésről-fizetésre élőknek jelentene sokat!
De 250.000ft csak elköltésre lenne jó pénz, egyébként nem!
8/95 anonim 

válasza:

Jesszusom. Elképednék hogy milyen sok pénze van. Teljesen odáig lennék meg vissza. Hatalmasat nőne a szememben😍 remélem érezhető hogy ez csak ironia.
9/95 anonim 

válasza:

6-ossal egyetértek ez az a pénz amiért még épp lehajol az ember, de soknak semmiképp nem nevezném.
Ez egy 4 napos hosszúhétvége a Balatonon. De ismerős család 3 gyerekkel ennyit költ el a havi bevásárlásra, pedig nem élnek nagy lábon.
Aki ezzel menőzni akar az minimum röhejes. Mellesleg ki az aki manapság már papírpémnzzel járkál? Full ciki :D Vmi alacsonyrendű drogdílernek gondolnám, vagy kaller?
10/95 anonim 

válasza:

Én ezt felvágásnak gondolnám (bár nem tudom mire, manapság negyedmillió semmi) és kényelmetlenül érezném magam. Intézze máskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!