Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha randi alatt bemenne veled a pasi egy bankba és befizetne negyedmillió forint kp-t?

Ez a sztori több sebből vérzik. 1. A nő megy a pasiért a munkahelyére? Wtf??? Már itt elakadtam.
2. Ha ez olyan fontos, miért akkorra rakta a randit?
3. Ok.,hogy aznap már nem tudna bankba menni, de miért nem tudott előző nap, vagy másnap, amikor nem volt randija? Addigra sikerült összetarhálnia annyi pénzt, hogy gyorsan átutalja az albérlet díjat, mielőtt utcára rakják?
4. Azt gondolnám, hogy szórakozzon mással. Randira mentem, nem kísérgetni. Aki bankban akar randizni, az szedjen fel egy banki ügyintézőt, engem hagyjon békén.
Olyan nőről van szó aki már több randit lemondott. Egy idő után már csak akkor megy ha ő alkalmazkodik hozzám.
Napokkal azelőtt is elmentem a bankba. De csak olyan pénzt tudok befizetni ami már a kezemben van. Előre nem tudom befizetni azt amit később kapok.

De minek írtál volna összeget, ha neked nem ez lenne fontos? Odaülteted magad mellé, a csaj meg végignézi a befizetési procedúrát? Egyértelműen provokálod itt a népet, hogy leszólják az összeget.
Másik dolog. Azt írod, hogy annyival is rövidebb lenne a randi, ha szólnál, hogy bocs, fél óra ügyintezésem van, utána találkozzunk. Időben valóban kevesebb jutna az együttlétre, viszont a randi minőségét nagyon rontaná ez a hercehurca. Nem szívesebben vagy nyugiban ketten 2 órát, minthogy 2,5-et de ebből fél orát bankba sietéssel, bankban várakozással, ügyintézővel való diskurzus figyelésével töltsed?
Harmadik dolog. Ha randizni nincs időd, párkapcsolatra hogy lesz? Nem kellene először az időbeosztásodat javítani?
Negyedik dolog. Ez itt a felnőtt párkapcsolatok. Feltételezzük, hogy dolgozókorú emberekről beszélünk. 250 ezer forintot úgy kell összekaparnod, mert hirtelen be kell fizetni valamit. Aki munkanélküli vagy nem képes félrerakni havonta, az először az anyagi helyzetét rakja rendbe, utána randizzon. Nem azt mondom, hogy millióknak kell lennie félretéve, de a felelősségteljes ember gondol arra, hogy bármi történhet, egy párszázezer legyen mindig tartalékba, amihez lehet nyúlni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!