Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prof. Dr. Bagdy Emőke szerint a nők lázadása zajlik és egy férfiellenes kultúra van kialakulóban. Igaza lehet?
50, persze, el lehet titkolni, de mitől derülne ki 20-30 év után, ha addig titkolni tudta? Úgy gondolom, hogy ritka, ami a lezárult múltból csak úgy felbukkan a házasság után. Már persze, ha a két fél nem az első évben házasodik. Ha kiderül, majd ott eldöntöm mit érzek, vagy gondolok. Amíg nem derül ki, addig elhiszem, hogy nem volt, hiszen nincs bizonyítékom az ellentétére.
"Én 20+ partnerrel megfontoltabban alkotok véleményt, hiszen mindegyik hozzátett kicsit az önismeretemhez."
A saját önismeretedhez, nem a társadalmi és világ szintű kérdések és az emberiséget, vagy a férfiakat és nőket érintő kérdésekhez. Hiszen, te csak magadat ismered, meg esetleg azt a 20 nőt, bár egyéjszakásnál nem titulálnám ismerettségnek.
Ha az lenne a kérdés, hogy milyen hosszú átlagban a hüvely, vagy x farok mérettel jó lehetsz-e az ágyban, neked lenne több tapasztalatod. Bár, 20 nő a statisztika szempontjából közel 0.
Ezek amikről itt szó van azonban nem függnek össze azzal, hány nőt fektették meg, vagy nekem hány szexuális kapcsolatom volt. Ezek merőben elméleti kérdések, hiszen egyikünk se lehet birtokában a válasznak. Mert, ha még az összes közeli ismerőst is berángatjuk a képbe, még akkor is túl szűk a halmaz, amit látunk, ismerünk.
De mostmár érdekel, hogy attól, hogy több nőben jártál, mint bennem férfi, mitől tartod magad "megfontoltabbnak"? Szerintem ez a szó még csak nem is illik ide, de, ha már ezt használtad, legyen ez itt is.
#51:
Mondjuk valami hasonló szituációtól? https://www.youtube.com/watch?v=gdCSsnBgwg4
Még azt is sokkal elfogadhatóbbnak tartom, ha tudom, hogy összejövök mondjuk Michelle Wilddal, mert akkor lelkiekben fel vagyok készülve arra, hogy mit gondolnak a kapcsolatról. Nagyon ciki tud lenni, mikor te abban a hitben élsz, hogy a párodnak volt 3 komoly kapcsolata, akiket akár még meg is mutat, hogy kik voltak, hogy néztek ki, aztán kiderül, hogy amúgy meg dugott akármennyivel meg leszopott még többet.
Tudod milyen megalázó, mikor családi összejövetel van, ott van anya, apa, anyós, após az Auchanban és elkezd dumálgatni egy sráccal, aztán kiderül, hogy amúgy meg összejártak dugni, őt elfelejtette mondani. Meg légyszi a családból ne mondjam el senkinek, mert egyedül a nővére tud róla, mert ő falazott neki, az apja meg is ölné, ha megtudná.
Mondja el a kapcsolat elején és akkor nem raboljátok egymás idejét. Az "apróbetűs rész" alapján tudsz dönteni, hogy összekötöd-e vele az életedet.
Persze ezt könnyű így kijelenteni, de a gyakorlatban az a probléma, hogy hajlamosak az emberek hazudni az ismerkedés elején meg a legjobb oldalukat mutatni, elhallgatni dolgokat.
Egyébként meg attól tartom magam megfontoltabbnak, hogy tisztában vagyok saját magammal is és azzal a teljes populációhoz képest valóban kevés nővel, akikkel dolgom volt.
Nem tud senki elbizonytalanítani, hogy kicsi a farkam, mert tudom, hogy nem az. Azzal sem tud elbizonytalanítani senki, hogy rossz vagyok az ágyban, mert tudom, hogy milyen a teljesítményem. Ahogy azzal is tisztában vagyok, hogy sok nőnek mindig az a legjobb pasi, akivel éppen aktuálisan van.
Azt is tudom, hogy két embernek össze kell szoknia ahhoz, hogy jól működhessen a szex, nagyon ritka az, amikor alkalmiban pont eltalálja mindkét fél, hogy mi és hogyan jó a másiknak. És szexben sem csak a libidó számít, pózokban, fétisekben is fontos, hogy megértse egymást a két fél.
Remek, de ezt mind én is tudom. És semmi köze ahhoz, amiről a vitánk szólt.
Ezért írtam, hogy egyáltalán nem releváns a partnerszám a jelen vitában. De szeirntem még csak párkapcsolati szempontból, vagy az önismeret szempontjából se. Lehet valaki teljesen tök a szexben és lehet vak önmagára, úgy is, ha végig kefélte a várost és lehet tisztában önmagával, a szexuális érdeklődésével és határaival egy partner után is, ha sok mindent kipróbáltak és hosszú a kapcsolat.
#53: Azzal az egy partnerrel lehet tisztában, akivel együtt vannak. De nincs rálátása a különbözőségekre.
Te elméletben "tudod" ezeket, mert olvastál róla a szakirodalomban és emberek véleménye alapján, nem pedig tapasztaltad a saját testeddel.
Amiről pedig beszélsz a kisarkított példádban az arról szól, hogy valaki teljesen tök sok partner után is, hogy annyira jó pasi vagy könnyen kapható nő, hogy ennek ellenére is fut utána a másik nem, így nem érzi szükségét energiát fektetni az aktusba, hiszen úgyis akad egy újabb "áldozat", aki majd kielégíti őt és a kedvére tesz úgy, hogy neki kölcsönösen nem kell a másiknak nyújtani semmit.
A másik meg elolvashat akármennyi szakirodalmat, lediplomázhat szexológiából, elvégezhet Tantraszex tanfolyamokat, akkor sincs két egyforma ember és az, hogy ő megszokott egy szexkultúrát a párjával éveken, akár évtizedeken keresztül, annál nehezebb lesz majd rugalmasan igazodni egy eltérő igényekkel rendelkező partnerhez.
Ahhoz tudlak hasonlítani, mint mikor az elméleti fizikus nagyképűen meg akarja magyarázni a fizikai ismereteivel azt, hogy hogyan kell vezetni, meg manőverezni az autót különböző útviszonyok meg időjárási viszonyok alapján, a kamionos meg, aki vezetett már 20 éve buszt, kamiont meg többféle személyautót és pótkocsit meg talán még traktort is és egyikkel se volt balesete sokkal alázatosabban áll hozzá, mert tisztában van azzal, hogy mennyi olyan eset van, amikor ottmaradhatott volna a szuper fizikai ismeretekkel is, mert a gyakorlatban adódnak olyan dolgok, amik kimaradtak vagy nehezen leírhatók az elméleti képletekben, mint kopott gumi, gumiösszetétel, bizonyos anyag az úttesten, kopott aszfalt, jég, nedvesség, stb.
54, ismétlem, magammal vagyok tisztában. Erről is írtam.
Ahogy írod, minden ember más, így minden aktus más lenne, ha minden nap másik pasival lennék. Ugyanakkor azt is írtad, hogy a futó kaland alatt igazából nem ismered meg a másikat, a testét, a vágyait, stb. Tehát, nem tudsz meg túl sokat, legfeljebb kísérletezgetsz. Tehát, annyival vagy beljebb, hogy te több emberen kísérleteztél én meg egyen. Így, ugyanúgy tudnám, hova nyúljak, ugyanúgy kísérleteznem kéne, ahogy neked és ugyanúgy össze kéne szoknom az új partnerrel.
De ismétlem, nem erről szólt a vita egész eddig. Tehát, nem releváns az, hogy hány nőt dugtál meg.
Én úgy érzem, újabb és újabb dolgokat rángatsz be, hátha valamivel majd jól meg tudsz fogni, olyan dolgokat, amik nem vágnak témába.
Susan S. amerikai író már a 70-es években leírta, hogy a "nárcizmus" határozza meg a férfi-női jelleget a fejlett társadalmakban. Tehát aki nem rendelkezik "nárcisztikus" tulajdonságokkal, azt nem tekintik igazán férfiasnak/nőiesnek. Nem új keletű ez a társadalmi nyomás. Kérdés az, hogy mennyire egészséges "nárcisztikus" szerepbe kényszeríteni a férfiakat és a nőket? Ha mindenki meg akar felelni ezeknek az elvárásoknak, az nem mehet -e a kapcsolataink rovására? Mert valljuk be, nárcisztikus alapokra helyezni egy kapcsolatot enyhén szólva beteges. Napjainkban pedig ennek a kicsúcsosodását láthatjuk (véleményem szerint).
Tehát kimondatlanul is azt hangsúlyozzák, hogy csak egy nárcisztikus férfi és nő alakíthat ki egymással "normális" kapcsolatot. Ezt támogatja a média, a reklámipar, a szépségipar, stb.
"Szerencsére ezt a béklyót szüntette meg, legalább jogi szinten a feminizmus."
A nők lázadása, a férfiellenesség a feminizmus.
Nem új jelenség, csak most már nagyon el van féktelenedve.
(Ezt is a professzor asszony mondja.)
A gyűlölet gyűlöletet szül.
Gyűlöletre hogyan helyezünk szeretetkapcsolatokat?
Ahol megjelenik az "ellenesség" (ellenség), ott széthúzás van.
Széthúzásból hogyan lesz kapcsolat?
Ha a nő elkezdi gyűlölni a férfit, akkor a férfi is elkezdi gyűlölni a nőt.
Létrejön a nemek harca, a harcban pedig nem lehet béke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!