Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan alakítsak ki párkapcsolatot?
A helyzet az, hogy 35 éves vagyok, sosem volt barátnőm, le se feküdtem senkivel. Nem mondom, hogy nem vágytam rá, de valahogy elkerült a dolog. Egyetemen elkerült a dolog (a szakon alig volt lány, a feladat pedig leterhelt), utána pedig a munka volt olyan, hogy nem sok emberrel találkoztam, egy alföldi nem túl kicsi, de nem is nagy városban élek.
Egyre inkább érzem, hogy ez így nem jó nekem.
Egy ideje azért élek társasági életet csak épp korban hozzám nagyjából közel álló lányok pont nincsenek a társaságomban. Vagy fiatalok, akik nagyon vonzóak, de kis túlzással a lányaim lehetnének, az azért nem lenne illő, vagy pedig anyukák, akiknek más az érdeklődésük és jellemzően boldog családban élnek. Sokan kedvelnek, nincs is ezzel gond, csak épp olyanokkal nem taláálkozok akik a társaim lehetnének.
Anyagilag átlagos lehetőségeim vannak, nyugodtan megélek, van egy átlagos életkorú autóm, el szoktam járni barátokkal utazni.
Egyelőre elzárkózom az Internetes társkereséstől, felmerül a kérdés, a való életben milyen lehetőségek vannak? Nálunk a városból nagyon sok kortársam elköltözött, merre induljak, hol ismerkednek a harmincas lányok?
Tudom, hogy nagy hátrányból indulok a tapasztalatlanságom miatt, de nem egy antiszociális ember vagyok, szerintem ha az első lépést meg tudnám tenni, a többinél jó társ lennék. Tudok alkalmazkodni, tudok figyelni másokra, és másokkal együtt élni is, azt mondják jó társaság vagyok.
Mit gondoltok merre induljak el?
Egyedülálló lányok 30 éves korban mi a fontos nektek?
Bocs, hogy én válaszolok, de:
Saját döntésemből vagyok egyedülálló, most is lehetne csajom.
Ez az incel definíciója.
A külső valóban fontos, hiszen ameddig nem ismerjük meg a másikat mi más foghatna meg? Az a nulladik lépés, utána viszont más értékek válnak hangsúlyossá. Simán lennék inkább egy átlagosan szép lánnyal, aki igazi társ, mint egy modellszépségűvel, aki mindenen problémázik. Elsőként persze a modellhez mennék oda.
Nem vagyok csúnya, átlagos, vagy talán picit szebb vagyok. Bár magát mindenki nehezen ítéli meg.
"Csak a nagyképűség süt le rólad, és a mások feletti alaptalan ítélkezés."
"Egy 10/2-es nő lehetsz, aki örül már bárkinek, csak legyen már valaki."
XD ok. Remélem látszik az irónia a dologban, nagyító nem kell hozzá. Hímnemű vagyok én is amúgy, drága haverom.
Amit mondanál akkor lenne igaz, ha a "szépség" nem lenne amúgy teljesen és tökéletesen relatív és nem lenne 6000 féle ízlés. Bizonyos szélsőségeket leszámítva, persze, de az egy elég pici százalék. Nekem egyaránt fontos a külső és a belső, de a külsőt igazából nagyban befolyásolja a belső. Ki mennyire magabiztos, hogy éli az életét, mennyire szereti és tiszteli saját magát, milyen a kisugárzása. Szóval ezeket nem lehet külön venni
Ha nem is vagy incel, a mentalitásod incelé. XD
Rosszul tudod kedves barátom, aki sajat dönteseböl egyedülalló, azt szinglinek hivjak.
Incel aki éjjel nappal koslat a nők utan, megsem kell egynek sem (az olyan, mint te).
Ja bocs, te még egy nőt sem tudsz megszólítani, itt tartasz 35 évesen.
Hívtal mar egyaltalan randizni nőt, vagy még ehhez sem volt tököd?
Szerencsétlen.
Látod kérdező, ezért mondtam h ignoráld az ilyeneket. Ez már nem a sima incel, ez már a megkeseredett incel. XD
Akinek lehetne csaja, "csak éppen most nincs" és persze ő döntött így. Sőt, ő már túllépett a női nemen és ezen a rossz, külsőre épülő társadalmon és jobb neki egyedül. :D Amivel nincs baj, csak megtanulhatna kussolni is mellé.
Incel vagy sem, a külső igenis fontos. Lépj a tükröd elé ádámkosztümben és nézzz magadra. 20% alatt vagy a testzsír százalékod? Megvan a teste V alakja? Mi az amin tudsz javítani? Az alábbi testrészeken nem lehet mit tenni: haj (ha kopaszodsz, jobb ha leborotválod teljesen), orr, száj, testmagasság, dzsimbó ezredes mérete. Ezeket fogadd el, ahogy vannak.
Ha még sosem voltál konditeremben, irány a gyúróda. A testedzéssel, megfelelő étrenddel és alvással optimalizálni tudod a tesztoszteron szintedet.
A nők igenis igénylik a maszkulin testű férfit és ezzel nincs semmi baj.
Sajnos ebben a korban azt ajánlom, hogy menj el egy fizetős lányhoz, aki foglalkozni is tud veled. Természetesen az lenne a legjobb, ha szerelemből veszítenéd el a szüzességedet, de egy 35 éves szűz férfi nem ugyanaz, mint egy 18 éves szűz fiú. Ennyi éves korban a nők elvárják, hogy ne egy idegroncs legyél az ágyban, ismerd a női erogén zónákat és hogy te légy a domináns fél. És ezzel sincs probléma.
Remélem segítettem, az eredmények nem holnap fognak jönni, hanem minimum fél év kemény fizikai és mentális munka után.
Az az igazság, hogy férfiként jobb esélyed van, ha van egy jó munkád, maszkulin testtel rendelkezel, mint egy 35 éves elvált nő, akinek két gyereke van két apától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!