Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy alakítsam úgy a párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy alakítsam úgy a párkapcsolatom, hogy jó legyen?

Figyelt kérdés

Elváltam, a fiammal élek. Van 2 éve egy partnerem. Rózsaszínű köd volt, ő volt az álompasi. Aztán a szerelem elmúlt, és sokszor megbántott, miközben csiszolódtunk. Nem nagy dolgok, de én nagyon érzékeny vagyok. Elkezdtem azt érezni, hogy nem igazán jó vele. Kicsit el is távolodtunk pár hétre. Én akkor megéreztem, hogy baromi jól érzem magam egyedül. Nem hiányzott. Arra jöttem rá, hogy korábban kapcsolatfüggő voltam. Kiegyensúlyozott lettem, miután előzőleg folyton agyaltam, hogy maradjak e vele vagy nem.

Aztán pár napja megint nagyon teper. Megbeszéltük, amik zavarnak engem. Ő bármit képes megtenni, hogy változzunk jó irányba. Nem csak igéri, tett is már változtatásokat. Többet is. Meglepő nekem, hogy ő valójában mennyire szeret engem és mennyire akar. Jól esik. A környezetem azt mondja, hülye vagyok, ha veszni engedem, mert ő úgy néz rám, mint egy istennőre, és ez nagyon ritka, hogy valakit így szeretnek, főleg elváltan gyerekkel. Viszont féltem a szabadságom. Nem akarok mindig vele lenni. Egyedül nagyon jó. Zavar, ha minden nap velem van. Viszont senkivel nem voltam annyira boldog sosem, mint vele addig, amíg a szerelem tartott. Ha eldobnám, talán nem lenne több ilyen, talán nagyon megbánnám. Próbáltam felvázolni ezt, de neki ez rosszul esik. Azt mondja, ez olyan lenne, mint a szexkapcsolat. Nem akarom őt bántani, azt akarom, hogy boldog legyen. Jó lenne olyan konszenzusra jutni, ami mindkettőnknek jó. Működhet? Hogy csináljuk szerintetek? Adnátok tanácsot? Lehet, hogy nem fogok már tudni sosem vele mit kezdeni, és el kellene engedjen? Vagy javulhat még ez a dolog ?

2022. ápr. 12. 09:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Először a fejedben kellene rendet tenni szerintem.
2022. ápr. 12. 09:24
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Engedd meg neki, hogy legyen mással is. És akkor amikor te egyedül akarsz lenni ő mégsincs egyedül.
2022. ápr. 12. 10:44
 3/9 anonim ***** válasza:
36%
Tehát jobb nélküle mint vele. Akkor miért is vagy még vele? Mert nem akarod megbántani? Sajnálatból nem kéne együtt maradni senkivel mert csak rosszabb lesz.
2022. ápr. 12. 10:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem inkább úgy tűnik, hogy végre akarsz egyedül is időt tölteni, ami teljesen normális egy kapcsolatban is. :) szerintem semmi gond ezzel, néha kell az egyedüli kikapcsolódás is :)
2022. ápr. 12. 12:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Neked a mingli kapcsolat passzolna

De nem egy kontrollmanias aki beosźtja minden idődet.

2022. ápr. 12. 12:28
 6/9 anonim ***** válasza:
17%
Én nőként agybajt kapok ennyi picsogástól, komolyan. Ha van pasi, az a baj, ha nincs, azért nyafognak. Most van egy normális pasi, jobb szeretsz egyedül lenni. Tudod mit? Hagyd ott és engedd neki hogy keressen egy normális nőt, aki meg is becsüli!
2022. ápr. 12. 12:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem akar mással lenni, eléggé antiszoc. Barátai sincsenek. Viszont velem minden nap lenni akar, ami nekem sok úgy, hogy nem élünk együtt. Nem ad elég teret. Sokszor arra sincs időm, hogy a gyerekkel legyek, mert vagy dolgozom, vag ott van nálam ő. Nekem ez így sok, szerintem ez a baj. És én egy csendesemm típus vagyok, ő meg folyton pörög ezerrel, ami néha sok nekem. Ha jelzem ezeket felé, pár napig figyel erre, aztán megint non-stop nálam van. Viszont ott aludni nem akar, arra nincs igénye, nekem viszont néha lenne. Szerintem nem passzolunk annyira, szerinte meg igen. De talán csak nem vagyok elég elfogadó. Jajjjjj, tényleg a fejemben kéne rendet tenni, ahogy az első válaszoló írta, de nagyon nincs meg az irány. 😒🤦‍♀️ Szerintem totál hülye vagyok.
2022. ápr. 12. 12:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

#7 amúgy ez az ott alvás nem rossz felvetés. mert ha ilyen módon több időt töltenétek együtt a normál életből is, akkor lehet jobban kellene neki is egy egy nap külön.

mert az jutott eszembe, hogy most a szabadidő egészét töltitek együtt, szóval ilyen intenzív dolgokat csak. De hétköznapi élet meg külön. Aminek van előnye is, mert ez lehet intenzíven tartj a kapcsolatot, hogy rutin dolgokat külön csináljátok két háztartásban. De lehet kicsit lehetne közelíteni a kettőt.

2022. ápr. 12. 12:43
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hatarozz meg konkret idointervallumot amikor ne jöjjön.

Pl minden nap 15-18 ig ne legyen ott. Pont.

2022. ápr. 12. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!