Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tartsam meg a párom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tartsam meg a párom? Hogyan alakítsak ki egy harmonikus párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
A párommal 5 éve vagyunk együtt. Mint minden párkapcsolatban adódtak nézeteltérések, amiket megbeszéltünk. Nagy mértékben önbizalomhiányos vagyok, mert mindig azon rettegek, hogy elveszítem a páromat. Igazából az érdekelne, hogy ilyen hosszú kapcsolatban, hogyan tartsam fent azt, hogy ne unjon rám. Nem nagyon szereti pl. a Valentin-napot, de miattam tartjuk igazából. A nemi életünkkel sincs probléma, de mégis aggódok, hogy még hosszú az út előttünk, még egyetemisták vagyunk..
2017. jan. 7. 21:20
 1/2 anonim ***** válasza:
76%

Először is: olyan nincs, hogy "hogyan alakítsak ki egy harmonikus párkapcsolatot", mert azt nem te alakítod ki egyedül, sokkal inkább ketten alakítjátok.

Másodszor pedig: önmagaddal kellene rendbe jönnöd, mert így félő, hogy pont ezzel az aggodalommal és magadban való bizonytalansággal fogod egy idő után elmarni magad mellől.

2017. jan. 7. 21:22
 2/2 anonim ***** válasza:

Ajánlom figyelmedbe: Allan és Barbara Pease: Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? című könyvet. Hasznos lesz, mind a kettőtök számára.

Az önbizalmadon egyedül csak te tudsz javítani!

Ne a félelmeid legyenek a fejedben, mert azt fogod bevonzani és az is fog megvalósulni.

Jó kapcsolat titka: a nyílt és őszinte beszélgetés bármikor bármiről, a tisztelet, a kompromisszum, az őszinteség, az odafigyelés, egymás szabadságának tiszteletben tartása..stb.

Egy szimplán egyszerű kérdés: Miért fontos számodra a Valentin-nap?

2017. jan. 7. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!