Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki bevállalna fix időtávú párkapcsolatot?
Először is leszögezném, hogy nem ismerkedési céllal írtam ki a kérdést.
Röviden a helyzet a következő: augusztusba külföldre fogok költözni hosszú távra, valószínűleg kint is maradok.
A kérdés arra vonatkozik, hogy van-e olyan, aki ennek tudatában összejönne egy hasonló helyzetű emberrel, vagy így, hogy előre lehet tudni, hogy mikor lesz vége, nem vállalnátok be a dolgot.
Esetleg mi lenne az az időtáv, amikor már bevállalnátok (tehát pl. fél év nem, de mondjuk egy év már OK)?
Elsősorban lányok válaszára lennék kíváncsi (ebből a nememet ki lehet találni), de természetesen fiúk is válaszolhatnak.
Szerintem is max. szeretőt érdemes így keresgélni, bár még ott is necces.
Azért a perspektívának ilyen mértékű hiánya szerintem senkinek nem vonzó opció. Legalább az esély legyen meg.
Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek ment a zöld.
Jöhetnek még, ha van valakinek véleménye.
Ami még eszembe jutott: mit gondolnátok akkor, ha ez azután derülne ki, hogy összejöttetek? Személy szerint hihetetlenül aljasnak találnám, kicsit olyan érzésem lenne, mintha átvertem volna a lányt már a legelején.
Esetleg el tudtok képzelni olyat, hogy annyira nagy a szerelem, hogy utána mentek a fiúnak?
Nekünk is hasonló volt. Én is pont ezt kérdeztem. Osszejottunk. Én külföldre mentem. Nem tudtuk abbahagyni. Egy év szenvedés. Most ő kijott hozzám de már nem olyan mint előtte.
Bár ne jöttünk volna így össze
én igen. általában 2 hónap alatt megunom a barátaimat
N/25
de most nem lenne kedvem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!