Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, aki bevállalna fix...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki bevállalna fix időtávú párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Először is leszögezném, hogy nem ismerkedési céllal írtam ki a kérdést.

Röviden a helyzet a következő: augusztusba külföldre fogok költözni hosszú távra, valószínűleg kint is maradok.

A kérdés arra vonatkozik, hogy van-e olyan, aki ennek tudatában összejönne egy hasonló helyzetű emberrel, vagy így, hogy előre lehet tudni, hogy mikor lesz vége, nem vállalnátok be a dolgot.

Esetleg mi lenne az az időtáv, amikor már bevállalnátok (tehát pl. fél év nem, de mondjuk egy év már OK)?

Elsősorban lányok válaszára lennék kíváncsi (ebből a nememet ki lehet találni), de természetesen fiúk is válaszolhatnak.

2016. dec. 26. 23:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
En nem vallalnam be. 28N
2016. dec. 26. 23:07
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
Én sem vállalnám be,mert még a végén megkedvellek, és akkor nagyon rossz lenne elengedni úgy,hogy tudom,soha nem látnálak viszont..
2016. dec. 26. 23:12
 3/15 anonim ***** válasza:
57%
Én bevállalnám! 18/l
 4/15 anonim ***** válasza:
81%
Ilyen nő nem létezik szerintem. Aki megis bevallalja, az nem parkapcsolatot hanem szeretőt keres.
 5/15 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem is max. szeretőt érdemes így keresgélni, bár még ott is necces.

Azért a perspektívának ilyen mértékű hiánya szerintem senkinek nem vonzó opció. Legalább az esély legyen meg.

2016. dec. 26. 23:22
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek ment a zöld.

Jöhetnek még, ha van valakinek véleménye.

2016. dec. 26. 23:40
 7/15 A kérdező kommentje:

Ami még eszembe jutott: mit gondolnátok akkor, ha ez azután derülne ki, hogy összejöttetek? Személy szerint hihetetlenül aljasnak találnám, kicsit olyan érzésem lenne, mintha átvertem volna a lányt már a legelején.

Esetleg el tudtok képzelni olyat, hogy annyira nagy a szerelem, hogy utána mentek a fiúnak?

2016. dec. 27. 00:00
 8/15 anonim válasza:
56%

Nekünk is hasonló volt. Én is pont ezt kérdeztem. Osszejottunk. Én külföldre mentem. Nem tudtuk abbahagyni. Egy év szenvedés. Most ő kijott hozzám de már nem olyan mint előtte.

Bár ne jöttünk volna így össze

2016. dec. 27. 00:04
 9/15 anonim ***** válasza:
57%
Az ilyesmit előre le kell tisztàzni. Én értelmetlennek tartanàm, sosem mennék bele ilyen kapcsolatba. Felesleges szívfàjdalom ha egymàsba szerettek az adott hölggyel. Nem éri meg. A férjemmel elmennék külföldre, ha nem lenne màs megoldàs, de egy épp aktuàlis pasiért biztos nem.
2016. dec. 27. 00:06
 10/15 anonim ***** válasza:
48%

én igen. általában 2 hónap alatt megunom a barátaimat

N/25

de most nem lenne kedvem

2016. dec. 27. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!