Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki bevállalna fix időtávú párkapcsolatot?
Először is leszögezném, hogy nem ismerkedési céllal írtam ki a kérdést.
Röviden a helyzet a következő: augusztusba külföldre fogok költözni hosszú távra, valószínűleg kint is maradok.
A kérdés arra vonatkozik, hogy van-e olyan, aki ennek tudatában összejönne egy hasonló helyzetű emberrel, vagy így, hogy előre lehet tudni, hogy mikor lesz vége, nem vállalnátok be a dolgot.
Esetleg mi lenne az az időtáv, amikor már bevállalnátok (tehát pl. fél év nem, de mondjuk egy év már OK)?
Elsősorban lányok válaszára lennék kíváncsi (ebből a nememet ki lehet találni), de természetesen fiúk is válaszolhatnak.
Biztos, hogy nem kéne ilyen kapcsolat. Amíg nem gond hagyományos kapcsolatot találni, addig nem érdekel az ilyen. Ha azután derül ki, miután összejöttünk, akkor faképnél hagyom, engem ugyan ne verjen át. Kizárt, hogy egy ilyen után még én költöznék ki oda, ahova a pasi ment. Nem lenne olyan időtáv, hogy ezt elfogadjam.
25L
Én bevállaltam. Úgy volt, hogy csak pár hét lesz max a kapcsoltunk mert én külföldről hazaköltözök. Már felszámoltam a kinti dolgaim, az itthoni dolgokat meg elrendeztem, minden készen volt a fogadásomra. Ekkor ismertem pontosan 3 hete a párom, repjegy is megvolt véve.
Ennek ma már 6 éve, házasok vagyunk, van két csodaszép gyerekünk, házat vettünk, karriert építettünk, tanultunk, utazgattuk, rengeteg csodálatos emlékünk van. Életem legjobb döntése volt, hogy kockáztattam.
Szóval sohasem lehetsz biztos a jövődben. Lehet kimegy utánad, lehet te hazajössz, lehet együtt mentek tovább valamerre és még sok más lehetőség is lehet. Nem az a lényeg, hol vagy, hanem kivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!