Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában a nők miért veszik zokon, ha egy férfi nem akar barátnőt? Tehát nem most, hanem úgy általában párkapcsolatot se.
Én nem veszem zokon, azt csinálsz amit akarsz. :-)
Szerintem csak annyi a baj, hogy sokakat bosszant ha valakinek más a véleménye, mint nekik,vagy azt hiszik, nőgyűlölő vagy. Ne foglalkozz velük.
N 39
Talán, mert direkt csinálod? Mármint direkt hangoztatod, hogy figyeljenek rád?
Én sem akarok párkapcsolatot, de nem is mondom ezt oda mindenkinek. Pedig biztos én is kapnék ilyen reakciókat.
3,5-ös! Én sem reklámozom, csak előbb-utóbb mindig kihozza a szó, hogy ki hány gyereket akar vagy, hogy épp van-e párkapcsolatod vagy sem.
Aztán vagy hazudok egy nagyot, és valami kamudumával vágom ki magam, vagy elmondom, hogy hát igen ez van, és akkor beindul, hogy:
"De miért? Meg ért valami rossz? stb."
Komolyan lassan jobb lenne homoszexuálisnak hazudni magam, mert azokat ma már elfogadják, azt ha egy férfi nem kerget meg minden magassarkús, szoknyás nőt meg nem nyáladzol rájuk, akkor már biztos baj van veled. Kicsit kettős mércének érzem, az, ha valaki egy másik férfi khm hátsó fertájába dugdossa az oké, ha valaki egyáltalán nem akarja senkibe meg utál romantikázni, az meg biztos csalódott vagy beteg.
Igen, a homoszexualitás normális.
Az is, amit te csinálsz. Szerinted az emberek nem akarják mindig tudni a miérteket? Azt hiszik, akkor meg tudnak győzni az ellenkezőjéről, vagy bebizonyíthatják, hogy ők csinálják jól.
Nőként sokkal nagyobb bűn, ha nem akarsz gyereket. Mindenki pszichológus lesz, és analizál, hogy nem vagy normális, szar gyerekkorod volt, szüljél, majd megszereted, stb.
A dolog szerintem abban áll, hogy az emberek nagy részének - 95% - alap, hogy ő maga párkapcsolatot akar és akkor nyilván mindenki akar. Ezt lehet látni már abból, amikor általános iskolában körbekérdeznek mindenkit, hogy ki kibe szerelmes stb. és amikor - szerintük - már itt lenne az ideje egy komoly kapcsolatnak - általában huszonéves kor közepe - és valakinek nincs kapcsolata és nem is akar, akkor megpróbálnak meggyőzni, hogy ők látják jól és mindenkinek kell kapcsolat, végül, ha nem sikerült meggyőzni, akkor keresik az indokokat, ettől lesz az, hogy "biztos soha nem volt sikered a nőknél" és más hasonló finomságok. Egyszerűen próbálnak meggyőzni az igazukról, anélkül, hogy feltűnne nekik, hogy neked így jó az életed.
Sokkal ritkább és emiatt valószínűtlen eset: bejössz neki de nagyon és kétségbeesésében mond ilyeneket, hogy meggondold magad és legyen esélye.
Én ugyanezt kapom nőként, férfiaktól. Hogy képzelem, nekem senki nem elég jó, beképzelt liba vagyok, egyedül fogok megöregedni aztán majd megbánom.
Az oka nyilván az, hogy egyel kevesebb eladó tárgy van a húspiacon. Nem lehet, hogy azok a nők akartak tőled valamit?
Komolyan azt hiszed az emberek csak ebbe kötnek bele?
Teljesen más élethelyzetben vagyok, én azt hallgatom, miért nem szülök harmadikat tízmillióért.
Esküvőnél azt, hogy miért nem tartunk templomit.
Mindegy, mit csinálsz, biztos lesz egy rakás ember aki jobban tudja nálad :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!