Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 170/98 , 30as férfi , erős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

170/98 , 30as férfi , erős vázizomzattal miért nem kap nőt a mai világban?

Figyelt kérdés

Miért alacsony egy 170 centis férfi egy 150-160 centis nőnek? Miért számítana kövérnek valaki 98 kg-val ha közben komoly vázizomzata van és az izom többet nyom mint a zsír, igen van egy kis pocak és nem olyan mint a szálka , de nem is kövér.

Emellett kitűnő belsővel rendelkezik ami mindig visszaigazolást nyer ha úgy beszélget egy nővel, hogy nem őt látja. És egzisztenciálisan is jóval stabilabb mint egy átlag magyar férfi aki kell a nőknek csak mert 180 centisek

2022. szept. 9. 18:31
 81/117 anonim ***** válasza:
100%
#78 bocs de az eddigiek tudatában kijelenthető, hogy te legfeljebb egy csöveshez képest vagy jómódú és egy amőbához kepest értelmes. Bunkó vagy, kövér, alacsony, mégis mit akarsz? Azzal járnál a legjobban ha meghúznád magad, akkor nem alázna le itt (se) senki, legfeljebb észrevétlen maradnál.
2022. szept. 10. 19:27
 82/117 anonim ***** válasza:
100%
Naiv vagyok, ha azt hiszed, hogy a napi piálást és cigizést nem lehet érezni senkin.
2022. szept. 10. 19:30
 83/117 A kérdező kommentje:

Te kis butus, azért mert te nőként nem akarod szétnyitni nekem a lábad mert 170 centi vagyok és van egy kis pocakom attól még a munkaerőpiacon olyan magaslatokban vagyok hozzád képest amiről álmodni se mersz.

2022. szept. 10. 19:30
 84/117 anonim ***** válasza:
100%
Pocakja a kisbabáknak van. Felnőtt embert ne legyen már olyan debil, hogy a pocak szót használja magára.
2022. szept. 10. 19:32
 85/117 anonim ***** válasza:
100%
#83 álmodik a nyomor 🤡 Annyira igazi csóró kisember vagy, de annyira... Lejön minden kamu hencegésedből. Baromi szánalmas. Neked tuti még életében nem nyitotta ki senki se a lábát. Maradjon is így.
2022. szept. 10. 19:33
 86/117 A kérdező kommentje:

Ha ez téged megnyugtat akkor gondold így, nem olyan kategóriájú nő vagy aki kellene nekem

2022. szept. 10. 19:38
 87/117 anonim ***** válasza:
100%
#86 ez egy bölcs gondolat, végre valami értelmes megnyilvánulás tőled. Belátod hogy kevés lennél. Mondjuk nem csak nekem, hanem mindenkinek, amint a mellékelt ábra mutatja (a kérdéseid amikben vinnyogsz a nőhiánytól) 🤡🤣
2022. szept. 10. 19:41
 88/117 anonim ***** válasza:
100%

Pfuuu...hát en vekony vagyok...(reszben életmód, reszben genetika)...Valamint, állitolag szép arcu is..

- De nem értem, miért kéne nekem bármit kompenzálni melletted, ha bőven akad olyan férfi, aki megbecsül, aki tisztel, és egyenrangu félként kezel, és magas és sportos is mellé?

Pont, hogy neked kéne kompenzálni a vékony nőknél, megfelelő személyiséggel, kedvességgel, a nők felé tanusitott tisztelettel, amiért tulsulyos, és pocakos vagy!

2022. szept. 10. 19:51
 89/117 A kérdező kommentje:

Te lennél kevés nekem

2022. szept. 10. 19:53
 90/117 A kérdező kommentje:

A belsőm tökéletes és ezt te is így gondolnád ha úgy találkoznánk, hogy nem ismersz és nem egyből a pocakomra fókuszálnál

2022. szept. 10. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!