Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 170/98 , 30as férfi , erős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

170/98 , 30as férfi , erős vázizomzattal miért nem kap nőt a mai világban?

Figyelt kérdés

Miért alacsony egy 170 centis férfi egy 150-160 centis nőnek? Miért számítana kövérnek valaki 98 kg-val ha közben komoly vázizomzata van és az izom többet nyom mint a zsír, igen van egy kis pocak és nem olyan mint a szálka , de nem is kövér.

Emellett kitűnő belsővel rendelkezik ami mindig visszaigazolást nyer ha úgy beszélget egy nővel, hogy nem őt látja. És egzisztenciálisan is jóval stabilabb mint egy átlag magyar férfi aki kell a nőknek csak mert 180 centisek

2022. szept. 9. 18:31
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/117 A kérdező kommentje:

Tehát te már többre tartod magad nálam, úgy, hogy tavaly diplomáztál és egy kis mitugrász paprikajancsi vagy aki azzal menőzik, hogy a szüleinek van pénze?

Van egy rossz hírem öcskös, ha valahova betesznek a szüleid még akkor is a főnököd lennék és azt kellene csinálnod amit mondok.

Már ha egyáltalán fogsz dolgozni és nem a szüleid pénzén élősködsz.

Gratulálok, jól leégetted magad :)

2022. szept. 10. 20:57
 102/117 anonim ***** válasza:
100%
Hát, vele örömmel randiznék... rajtad átnéznék...
2022. szept. 10. 21:01
 103/117 A kérdező kommentje:

Gratulálok te is leégetted magad, hogy örömmel randiznál egy semmirekellővel aki a szülei pénzére vág fel :D Istenem, mennyire hozzátok a formátokat, aztán 2 perc múlva állítanád az ellenkezőjét, hogy téged nem érdekel a pénz meg így meg úgy, meg amúgy meg emígy

2022. szept. 10. 21:03
 104/117 anonim ***** válasza:
100%

Nem többre tartom magam, hanem több vagyok. Így mindenben, legyen az bármilyen paraméter.

"Van egy rossz hírem öcskös, ha valahova betesznek a szüleid még akkor is a főnököd lennék és azt kellene csinálnod amit mondok."

Öhm, nem szeretek gyermeteg fantáziákat bontógolyóként szétrombolni, de nem. Erősen olyan érzésem van hogy nem. Szép is lenne, majd a nyúl viszi a puskát.

2022. szept. 10. 21:05
 105/117 A kérdező kommentje:

Öcskös, figyelj csak, te semmit nem értél el azon kívül, hogy megszülettél. Mire vagy olyan büszke? Hogy anyádék kitömnek pénzzel?

Ezt értelmesebb ember inkább elhallgatja, kivéve ha hozzád hasonló pojáca aki nem a saját sikereiről akar beszélni, csak azt hangoztatja, hogy többet ért el egy sikeres embernél (mint én) azzal, hogy megszületett :D

Hát öreg, ezzel ha elmész egy olyan helyre ahol sikeres emberek vannak akkor körbe röhögnek majd. De haknizz csak apuci meg anyuci pénzével.

2022. szept. 10. 21:22
 106/117 anonim ***** válasza:
100%

103

Igen, szerintem is fura, hogy előbb választok egy.normális férfit, aki v.szinüleg tisztelne es megbecsülne, mint egy olyat, aki nem tekint ram egyenlő partnerként, szarba se néz, és mellé még k*rva ronda is!

Megdöbbentő!

Tényleg nem érdekel a pénz! Ha érdekelne, neked kuncsorognék, hiszen gazdag vagy!

2022. szept. 10. 21:25
 107/117 A kérdező kommentje:

Ja, tehát az a normális férfi aki azzal henceg, hogy még nem is dolgozott, de apuci meg anyuci pénzzel rendelkezik.

Komoly értékrended lehet, ne égessétek már tovább magatokat miközben engem akartok alázni, de egyszerűen annyira buták vagytok hozzám képest, hogy esélyetek sincs erre

2022. szept. 10. 21:28
 108/117 anonim ***** válasza:
94%

107

Mint ahkgy irtam, leszarom, mennyi pénze van! Ha a a pénz lenne a fontos, neked konyorgnék terden állva, hogy adj egy esélyt! Hiszen gazdag vagy!

A 96.os kommentben kifejtette:

"emberszámba veszem a női nemet"

Nekem ez bőven elég!

2022. szept. 10. 21:33
 109/117 anonim ***** válasza:
95%

Természetesen nekem sokat számít minden Mickey Mouse Clubhouse vállalat 112. középvezetőjének a véleménye, köszönöm hogy leírtad.

"Hát öreg, ezzel ha elmész egy olyan helyre ahol sikeres emberek vannak"

Ez mondjuk érdekel, pár példát tudnál írni? Mert vannak ténylegesen "csak-tagoknak" stílusú társulatok Budapesten is. Vagy egy nevet, aki megfordul ilyen körökben?

2022. szept. 10. 21:33
 110/117 A kérdező kommentje:

Fiam , ha én ahogy te fogalmazol középvezető lennék egy vállalatnál (nem az vagyok) , akkor is sokkal magasabb pozícióban lennék mint te.

Kérdezd már meg anyuciékat, hogy az mennyire menő ha gyakorikerdeseken az ő pénzükkel és az ő poziciójukkal menőzől, úgy, hogy te még semmit nem értél el?

Szánalmas vagy öcskös.

2022. szept. 10. 21:40
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!