Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170/98 , 30as férfi , erős vázizomzattal miért nem kap nőt a mai világban?
Miért alacsony egy 170 centis férfi egy 150-160 centis nőnek? Miért számítana kövérnek valaki 98 kg-val ha közben komoly vázizomzata van és az izom többet nyom mint a zsír, igen van egy kis pocak és nem olyan mint a szálka , de nem is kövér.
Emellett kitűnő belsővel rendelkezik ami mindig visszaigazolást nyer ha úgy beszélget egy nővel, hogy nem őt látja. És egzisztenciálisan is jóval stabilabb mint egy átlag magyar férfi aki kell a nőknek csak mert 180 centisek
Te miről beszélsz? Írtátok, hogy csúnya vagyok én arra reagáltam, hogy nem vagyok csúnya, mire te benyögted, hogy nem lehetek jóképű. Ki mondta, hogy Brad Pitt vagyok? Senki. De csúnya se vagyok.
#21 🤦🤡🤣
Igyál még egy sörikét és fogd rá a nyuszira!
És írj rá a 19-re. Lehet hogy töke van a menyasszonynak, de neked már nincs vesztenivalód 🤭
Eszem ágában sincs ráírni , és inkább kérj bocsánatot, hogy te voltál nőhöz méltóan butuska és próbáltál kioktatni miközben nekem volt igazam, ahogy az általában van, nővel szemben meg mindig
Ennek a reteknek egy másik mai kérdése:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
23#
En szívesen eszmecserét futtatnék veled. De élőben. Szerinten köpni nyelni nem tudnál. Méghogy neked vaan igazad egy nővel szembe😅😅😅😅😂😂😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!