Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170/98 , 30as férfi , erős vázizomzattal miért nem kap nőt a mai világban?
Miért alacsony egy 170 centis férfi egy 150-160 centis nőnek? Miért számítana kövérnek valaki 98 kg-val ha közben komoly vázizomzata van és az izom többet nyom mint a zsír, igen van egy kis pocak és nem olyan mint a szálka , de nem is kövér.
Emellett kitűnő belsővel rendelkezik ami mindig visszaigazolást nyer ha úgy beszélget egy nővel, hogy nem őt látja. És egzisztenciálisan is jóval stabilabb mint egy átlag magyar férfi aki kell a nőknek csak mert 180 centisek
"A nők azt mantrázzák, hogy a belső a fontos nekik, stb.."
De nem minden nőnek elég csak a belső.Az igényteleneknek talán, de neked ugye igényes kell(ene). Neked viszont a belsőd is olyan szar, mint a sörhasad.Ezt semennyi pénzzel sem lehet kompenzálni haver. Ez van. A 170/98 helyett a 170/80-85 már talán esélyesebbé tehet. De a hímsoviniszta természeted akkor is elég riasztó lesz. És nincsen erős vázizomzat. Kb. akkora baromság mint az erősebb, nehezebb csontozat. Van a csontozatod, azon meg az x kiló mennyiségű háj réteg, de 25-30 kiló izomzat nem létezik, hiába is akarod elhitetni saját magaddal is. A több liter sör meg aztán az egyik leghizlalóbb folyadék. A sörhas növesztésének a legjobb módszere.
Nem vagyok kövér, és nyilván egy átlag reggelen nem eszek ennyit, csak ilyenkor hétvégén ha felöntöttem a garatra előző este, na meg ilyenkor ez a reggeli és ebéd egyben, csak vacsorázok már utána, bár általában nem szoktam inni szombat és vasárnap, de ilyenkor ha előző este túlszaladtam a 10 sörön akkor szoktam szombaton is inni egy kicsit, hogy helyreálljak jobban
#70 dagadt törpe, ha volna is valami hiányossága a jó nőknek amit kompenzálnunk kéne a külsőnkkel, azt jó pasinál kompenzálnánk, nem egy magadfajta kis csúf hímsoviniszta hulladéknál, gondoltam szólok, hogy ne élj álomvilágban.
Mellesleg nem értem, most akkor incel vagy aki nyíg hogy nem "kap" nőt, vagy nem bírod ledobni magadról a nőket (kb 2 oldallal ezelőtt írtad) döntsd már el 🤡
Istenem és ilyenek szívják el előlünk a levegőt 🤦
Csak, hogy egy jó képű Brad Pitt kinézetű férfi csak kihasználni fogja őket aztán dobja őket vagy egyfolytába csalja őket, olyan nő nem kell nekik aki csak jól néz ki de amúgy más fronton nem teljesen jó.
Én pedig elfogadom azt a nőt is aki csak jól néz ki, de más fronton hiányoznak neki dolgok , kvázi a kinézetével egyenlít.
Nem írtam, hogy nem tudom ledobni magamról a nőket mert ez sajna nem így van, a kolléganőkről írtam, hogy azzal nem jönnék össze, csak egy numera férhet bele ha feljebb akar jutni.
#76 🤦 megismétlem, mert látom nem jó a felfogásod.
A jó nőknek nem kell a magadfajta. Főleg hogy te mwg gazdag se vagy, minden megnyilvanulásod proli, a szokásaid, életstílusod, az írásod, mindened proli. Árad belőled az az igazi kisemberség.
Gazdagnak én se nevezném magam mivel az egy más szint, csak sok ember félreértelmezi. Viszont jómódúnak igen, bőven átlag feletti szinten vagyok mind pénzügyileg mind értelmileg.
Csak akkor vagyok sörszagú amikor sörözök.. nyilván ha egy nővel találkozok előtte nem sörözök tehát nem vagyok sörszagú és ha tudom, hogy nem dohányzik akkor a cigiszagot is elrejtem. A nőkről formált véleményem sem fogom vele nyilván megosztani főleg ha úgy viselkedik ahogy elvárom.
Csak annyit mondtam, hogy a lovagló pózt kedvelem a legjobban, illetve ha franciát is úgy szeretem ha ágyban fekszek nem mondjuk állva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!