Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Looksmax (kinézet "feltuningol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Looksmax (kinézet "feltuningolása") plasztikai műtét nélkül? 28/N

Figyelt kérdés

Mit tudnék tenni, hogy kevésbé nézzek ki rosszul? Elég csúnya vagyok, iskolás koromban sokat bántottak a külsőm miatt, a férfiak pedig levegőnek néznek, vagy rosszabb esetben kinevetnek, beszólnak.

Foglalkozom magammal (sport, bőrápolás, smink stb), igyekszem normálisan kinézni, de sajnos kevésnek bizonyul.

2022. szept. 9. 14:22
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem jó a szilikon cici? Az a legegyszerűbb
2022. szept. 9. 16:19
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
#31: Mert a szilikon cici minden ilyen jellegű problémát megold?:)
2022. szept. 9. 16:28
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

Neked azért hihetetlen, mert nem vagy olyan helyzetben.

Közepes vagy kimondottan jó adottságaid vannak.

Rondának lenni nem azt jelenti hogy nagy az orrod vagy csúnya a bőröd, hanem hogy rossz az összhatás, ránézel és nem esztétikus kész pont.

Egy ronda nő sosem lesz szép, ha ezt nem érted nem tudok veled mit kezdeni.

2022. szept. 9. 16:30
 34/47 anonim ***** válasza:
0%
#32 férfi vagyok, minden férfinak külsőt tekintve az az egyik legfontosabb. Berak 2 formás cicit és egyből 4x jobban nézhet ki. 😀 Ezt komolyan segítő szándékkal mondom. Most lehet fényesebb haj, fogyhat 2 kilót, lehet szép smink, de ha a mell dob 400%ot a többi meg egyenként 2-5 öt akkor ez a logikus döntés. Hiába mű, senkit nem érdekel.
2022. szept. 9. 16:32
 35/47 anonim ***** válasza:
100%
33, küldj képet a netről egy szerinted ilyen nőről.
2022. szept. 9. 16:54
 36/47 anonim ***** válasza:
82%

Egyetertek 33-assal.

Csunya nokent en is szoktam olyan valaszokat latni, amiben kerik irja le a kerdezo mi nem szep rajta...ezt sose ertettem. Egyszeruen vannak nem szep nok, nem szepek az arcvonasai, nem jok az adottsagai, egyszeruen "nem all ossze a kep". ezek szerint ezt tenyleg csak az erti, aki ilyen. Vagy tenyleg nem lattak meg csunya noket ezek az emberek, vagy valami alomvilagban elnek ezzel a "legyel igenyes meg mosolyogj sokat es eljon a szerelem" dumaval.

Ja a kerdezonek, csunya non csak a plasztika segit.

2022. szept. 9. 17:18
 37/47 anonim ***** válasza:
82%
Gerincferdülés, x-lábak, kancsalság, lófej, na ezekkel pl nem sokat lehet kezdeni.
2022. szept. 9. 17:47
 38/47 anonim ***** válasza:
85%

"Csunya nokent en is szoktam olyan valaszokat latni, amiben kerik irja le a kerdezo mi nem szep rajta...ezt sose ertettem."

Mert túl ostoba vagy hozzá. Akiben egy minimális képesség van az önmagával szembeni objektivitásra, az legalább egy elfogadható szinten körbe tudja írni a csúnyasága mibenlétét. Itt van pl. Rossy de Palma színésznő.

[link]

Kapásból lehet soroli, mi a gond az arcával: eltört, nagy, "horgas" orr, csúnya orrsövényferdüléssel. Eleve hangsúlyos szemeknél durva aszimmetria. Túlságosan hosszúkás ún. lóarc, amire a fogsora is ráerősít. Függőleges felosztásban az arc középső része (orr zónája) mintegy "leuralja" az arc többi részét (aránytalanság). És valójában az álla is hosszabb annál, amit hagyományosan esztétikusnak tekint a többség.

2022. szept. 9. 18:30
 39/47 anonim ***** válasza:
81%

#37 gerincferdüléssel éppenséggel lehet. Van ortopéd fűző, de anélkül is lehet például a hátizmokat edzeni, illetve jóga téglával nyújtani. Nekem is volt/van, 3 csigolyám konkrétan ék alakú. Nem tökéletes, picit látszik a tartásomon, de mérföldekkel szebb, amióta edzek, nyújtok. De egyébként fűzőm is volt rá, még fiatal koromban, csak nyilván nem mertem hordani, hogy még jobban szekáljanak.

Kancsalságot lehet műteni a legtöbb esetben.

2022. szept. 9. 18:31
 40/47 anonim ***** válasza:
89%
amúgy egy nő nem ír ilyet, hogy "Looksmax", ez bizony egy incel fiú lesz
2022. szept. 9. 18:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!