Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Looksmax (kinézet "feltuningolása") plasztikai műtét nélkül? 28/N
Mit tudnék tenni, hogy kevésbé nézzek ki rosszul? Elég csúnya vagyok, iskolás koromban sokat bántottak a külsőm miatt, a férfiak pedig levegőnek néznek, vagy rosszabb esetben kinevetnek, beszólnak.
Foglalkozom magammal (sport, bőrápolás, smink stb), igyekszem normálisan kinézni, de sajnos kevésnek bizonyul.
Neked azért hihetetlen, mert nem vagy olyan helyzetben.
Közepes vagy kimondottan jó adottságaid vannak.
Rondának lenni nem azt jelenti hogy nagy az orrod vagy csúnya a bőröd, hanem hogy rossz az összhatás, ránézel és nem esztétikus kész pont.
Egy ronda nő sosem lesz szép, ha ezt nem érted nem tudok veled mit kezdeni.
Egyetertek 33-assal.
Csunya nokent en is szoktam olyan valaszokat latni, amiben kerik irja le a kerdezo mi nem szep rajta...ezt sose ertettem. Egyszeruen vannak nem szep nok, nem szepek az arcvonasai, nem jok az adottsagai, egyszeruen "nem all ossze a kep". ezek szerint ezt tenyleg csak az erti, aki ilyen. Vagy tenyleg nem lattak meg csunya noket ezek az emberek, vagy valami alomvilagban elnek ezzel a "legyel igenyes meg mosolyogj sokat es eljon a szerelem" dumaval.
Ja a kerdezonek, csunya non csak a plasztika segit.
"Csunya nokent en is szoktam olyan valaszokat latni, amiben kerik irja le a kerdezo mi nem szep rajta...ezt sose ertettem."
Mert túl ostoba vagy hozzá. Akiben egy minimális képesség van az önmagával szembeni objektivitásra, az legalább egy elfogadható szinten körbe tudja írni a csúnyasága mibenlétét. Itt van pl. Rossy de Palma színésznő.
Kapásból lehet soroli, mi a gond az arcával: eltört, nagy, "horgas" orr, csúnya orrsövényferdüléssel. Eleve hangsúlyos szemeknél durva aszimmetria. Túlságosan hosszúkás ún. lóarc, amire a fogsora is ráerősít. Függőleges felosztásban az arc középső része (orr zónája) mintegy "leuralja" az arc többi részét (aránytalanság). És valójában az álla is hosszabb annál, amit hagyományosan esztétikusnak tekint a többség.
#37 gerincferdüléssel éppenséggel lehet. Van ortopéd fűző, de anélkül is lehet például a hátizmokat edzeni, illetve jóga téglával nyújtani. Nekem is volt/van, 3 csigolyám konkrétan ék alakú. Nem tökéletes, picit látszik a tartásomon, de mérföldekkel szebb, amióta edzek, nyújtok. De egyébként fűzőm is volt rá, még fiatal koromban, csak nyilván nem mertem hordani, hogy még jobban szekáljanak.
Kancsalságot lehet műteni a legtöbb esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!