Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Looksmax (kinézet "feltuningol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Looksmax (kinézet "feltuningolása") plasztikai műtét nélkül? 28/N

Figyelt kérdés

Mit tudnék tenni, hogy kevésbé nézzek ki rosszul? Elég csúnya vagyok, iskolás koromban sokat bántottak a külsőm miatt, a férfiak pedig levegőnek néznek, vagy rosszabb esetben kinevetnek, beszólnak.

Foglalkozom magammal (sport, bőrápolás, smink stb), igyekszem normálisan kinézni, de sajnos kevésnek bizonyul.

2022. szept. 9. 14:22
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
75%

19, pedig nekem is hihetetlen.

Van néhány kivétel, például nőknél a túl nagy orr amin nem lehet plasztika nélkül változtatni.

De az arcon már szinte mindent meglehet változtatni pár töltéssel akinek nagyon kell.

Egy kis pilla egy szép szemöldök és az átlagosból máris csinosat csinált.

Csúnya bőrre hosszú, fájdalmas folyamat, de kozmetikusok ma már csodákat tesznek.

Ronda fog, egyértelmű gyűjtögetni a fogorvosra.

2022. szept. 9. 15:10
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
Küldhetsz nekem is, megpróbálok segíteni. 26N Budapest
2022. szept. 9. 15:11
 23/47 Semuhi ***** válasza:
100%
26//f veszprém
2022. szept. 9. 15:18
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
29/Franciaország/Férfi/Kíváncsi is vagyok, de szívesen segítek is ha tudok, megalázni biztos hogy nem foglak.
2022. szept. 9. 15:39
 25/47 NTBS ***** válasza:
Fotóshop.
2022. szept. 9. 15:48
 26/47 anonim ***** válasza:
Valaki kapott képet?:)
2022. szept. 9. 15:49
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is küldhetsz, dolgoztam stílustanácsadóként. Már nem vállalok ilyesmit, de priviben, fotó alapján szívesen segítek. És ha nem csak portrét küldesz, hanem egész alakosat is, akkor öltözködési tanáccsal is:) Bp, 50/N. Sok sikert!
2022. szept. 9. 15:51
 28/47 anonim ***** válasza:
39%
Ha nincs valami kifejezett deformításod, "csak" csúnya vagy, akkor ha az ápolt, igényes megjelenés társul egy kiegyensúlyozott, nyitott személyiséggel, akkor már ronda nem lehetsz, és fognak hozzád vonzódni, akkor is, ha nem te vagy az, akinek a fotóját lementik a pasik.
2022. szept. 9. 15:51
 29/47 anonim ***** válasza:

Nekem is küldj képet!

Szia

Nati

2022. szept. 9. 15:57
 30/47 anonim ***** válasza:
0%

Nekem is küldj képet cicafiú.

Üdv, Ati a Kékosztrigából

2022. szept. 9. 16:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!