Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ronda nőnek egyedül a plasztikai műtét lehet megoldás?
Szerintem plasztikai műtét nélkül is lehet párt találni.
Sok embernél meg a plasztikai műtét lenne kizáró ok..
Én ahány plasztikázott nőt láttam, egyiket se tartottam se szépnek, se kívánatosnak.
Úgyhogy a válaszom: nem, egy ronda nő a plasztikai műtét után se lesz szép, úgyhogy nem megoldás az sem.
miert nagyon ronda? mi ronda rajta?
sok csunyacskabb no van parkapcsolatban, szoval ez baromsag. ettol fuggetlenul lehet sportolni, csinosan oltozkodni, szepen sminkelni, igenyesnek lenne a frizuradra, borodre, fogaidra stb, ezek sosem valtak meg senki hatranyara.
plusz azert ott vannak meg az olyan aprosagok, mint a szemelyiseg..
illetve el kene mar felejteni, hogy csak a szep embereknek jut tars es parkapcsolat, vagy ez ennyire osszefuggene a kulsovel. en vekony vagyok, csinos, az arcom se csunya, belsoleg simcs gond velem, megis alig tudok ertekelheto parkapcsolatot felmutatni, egyik baratnom detto ugyanez. kozben meg a csunyacska, koverkes volt osztalytarsak mind meghazasodtak mar kb. nem ezen mulik.
Nekem két nagyon csúnya osztálytársnőm talált párt és van gyerekük is.
Pedig nálam nagyon alacsonyan a léc női szépség tekintetében, de ők tényleg nagyon csúnyák.
(nő vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!