Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon ronda nőnek egyedül a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ronda nőnek egyedül a plasztikai műtét lehet megoldás?

Figyelt kérdés
Anélkül esélytelen, hogy szerető párkapcsolata legyen, lehetőleg egy "belsőleg"/szellemileg hozzá passzoló, ápolt partnerrel?
2021. aug. 25. 10:08
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
#19, jelenleg még nincsenek felesleges millióim rendes műtétekre, tanulok. Azt mondjuk kétlem, hogy semmi nem látszana. Youtube-on néztem elég sok videót a procedúrákról, már pár ml-vel elég látványos eredményeket lehet elérni.
2021. aug. 25. 16:18
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem, vannak ronda férfiak is. :)
2021. aug. 25. 16:25
 23/44 anonim ***** válasza:

Szia én kérdeznék

Lenne esélyem nálad nem túl előnyös pasiként?

Milyen pasik jönnek be?

2021. aug. 25. 16:27
 24/44 anonim ***** válasza:

Kérdező, én teljesen megértelek.

Én tokaleszívást szeretnék. Egyszerűen ocsmány a nyakam, hiába nem vagyok túlsúlyos. Amikor néhány éve egy rossz időszakban csont és bőrre fogytam, akkor is ott maradt a nyomi toka. Utálom. Úgy nézek ki, mint Philis az Office-ból.

Csak ugye a pénz, az átkozott pénz....

2021. aug. 25. 16:27
 25/44 A kérdező kommentje:

"Nem, vannak ronda férfiak is. :)"

Igen, csak nekik valamiért nem kellenek a ronda nők. Ha értelmesek, normálisak, akkor általában jut nekik átlagos nő. Ha pedig nagyon gáz a személyiségük, akkor inkább nekem se kellenek.

2021. aug. 25. 16:33
 26/44 anonim ***** válasza:
31%

25.

Baromság. Tessék itt van a 23as ismerkedne veled.

2021. aug. 25. 16:35
 27/44 A kérdező kommentje:

#26, valóban. Addig, még meg nem tudja, hogy nézek ki :D

De ha ír egy kulturált bemutatkozós privátot, és hogy mégis miért szeretne éppen velem ismerkedni azon felül, hogy ronda vagyok, akkor szívesen beszélgetek vele. Kivéve, ha arról a siralmas helyesírású creepről van szó, aki minden alkalommal privátokkal bombáz, amikor egy válaszban leírom, hogy ronda vagyok (és feltételezem, hogy az összes többi ronda nővel ugyanezt teszi az oldalon).

2021. aug. 25. 16:40
 28/44 anonim ***** válasza:

27.

Amúgy dobhatnal egy képet ha nem is magadról esetleg olyanról akire hasonlítasz. Komolyan kíváncsi vagyok.

2021. aug. 25. 16:54
 29/44 anonim ***** válasza:
Persze nem muszáj ide jöhet privát üzenetben.
2021. aug. 25. 16:55
 30/44 anonim ***** válasza:
63%

Velem megszakítottad a beszélgetést, mikor áthívtalak egy másik platformra... Ez kb 2 hónappal ezelőtt történt.

Szó nélkül eltűntél. Egyszerűen csak nem reagáltál többet.

Szóval az az állítás, mi szerint lehet veled ismerkedni, nem igazán fedi a valóságot. 😑

2021. aug. 25. 17:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!