Magas homlok, megoldás?
Figyelt kérdés
Ha túl magasan kezdődik a hajvonalam, fiatal fiúként, 17 éves vagyok, mi lehet rá a megoldás? Frufru szóba se jöhet, jön egy kis szél, máris lőttek. Meglöknek, máris lőttek. Hirtelen fejmozdulat, máris lőttek.. Nem lehet valahogy a hajamat leragasztani a homlokomhoz? vagy valami mű hajat oda ragasztani? Ilyeneken gondolkodok, de nem tudom hogyha egyáltalán létezik-e ilyen, akkor hogy működne. Hajbeültetés akár..?2021. márc. 13. 19:13
1/9 anonim válasza:
Az arcodon három módon tudsz változtatni.
1. Hízás-fogyás
2. Szakáll növesztése
3. Haj (valami stabil hajfixálót megpróbálnék helyedben.)
2/9 anonim válasza:
Első jól írja.
Figyelj, nekem is magas, már nem érdekel. Elfogadtam.
Használd hirdető felületnek
3/9 A kérdező kommentje:
Dehogy fogadom el. Addig fogok ellene harcolni amég élek :D
2021. márc. 13. 21:49
4/9 A kérdező kommentje:
De valszeg a hajbeültetés lesz a nyerő. Mást nem tudok hirtelen elképzelni
2021. márc. 13. 21:50
5/9 anonim válasza:
Gyönyörűen néznél ki a homlokodba ültetett hajjal :D:D
6/9 anonim válasza:
Ezerszer kiírtad már ezt a kérdést. Nem fognak tudni haját beültetni a homlokodba.
7/9 A kérdező kommentje:
😂😂😂 a hajbeültetés kimondottan homlok kisebbítésre is lehet használni, de szóljatok ha jobban tudjátok dr Sikos Géza szakembertől, akivel beszéltem!
2021. márc. 15. 08:37
8/9 anonim válasza:
Dr Sikosnál elég ha a google értékeléseket elolvasod okostóni.
9/9 A kérdező kommentje:
Alaptalan vádaskodások. Ismerősömnek gyonyoruen megcsinalta.
2021. márc. 15. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!