Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Looksmax (kinézet "feltuningol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Looksmax (kinézet "feltuningolása") plasztikai műtét nélkül? 28/N

Figyelt kérdés

Mit tudnék tenni, hogy kevésbé nézzek ki rosszul? Elég csúnya vagyok, iskolás koromban sokat bántottak a külsőm miatt, a férfiak pedig levegőnek néznek, vagy rosszabb esetben kinevetnek, beszólnak.

Foglalkozom magammal (sport, bőrápolás, smink stb), igyekszem normálisan kinézni, de sajnos kevésnek bizonyul.

2022. szept. 9. 14:22
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
91%

Nekem küldhetsz.

Szívesen segítek

29/N - Ócsa

2022. szept. 9. 14:36
 12/47 anonim ***** válasza:
84%

Figyi, szerintem ha ezek mind mind pipa, meg igenyes vagy, tehat nem buzlesz, nem vagy koszos, akkor egy kicsivel atlag alattikent is tudsz magadnak part talalni, max az onbizalommal van gond :D

En is atlag alatti vagyok, nekem a listarol a fele sincs meg + meg vannak olyan dolgok (amiket nem szeretnek leirni mert tulsagosan felismerheto lennek, de testi "fogyatekossag", bar inkabb esztetikai hibanak mondanám), amiatt meg inkabb hatranybol indok is mindig volt/most is van parom.

Esetleg meg az, hogy mennyire vagy mosolygos? Az sokat segithet, ha vidam kisugarzasod van.

Na meg ugye az sem mindegy, hogy milyen ferfiakat celzol be. Engem nagyon taszitanak az inges, oras, kocsival pozolos ferfiak, de tudom magamrol, hogy ok sem engem keresnek, hanem egy szeparcu, victoria secret testu bombazo lanyt altalaban :D

2022. szept. 9. 14:37
 13/47 anonim ***** válasza:
21%
Beszarok mennyi hülye gyökér van itt, aki még egy nyilvánvaló incel kisfiú kérdésére is bekajálja, hogy tényleg nő :D. Ennyire ne legyetek már balfaszok...
2022. szept. 9. 14:40
 14/47 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is kuldhetsz, szivesen adok tippeket

31/N Budapest

2022. szept. 9. 14:43
 15/47 anonim ***** válasza:
100%

Jöhet nekem is :)

29/N Budapest

2022. szept. 9. 14:44
 16/47 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kuldhetsz, 26L Budapest.
2022. szept. 9. 14:44
 17/47 anonim ***** válasza:
100%
Jöhet, 23 L Győr
2022. szept. 9. 14:45
 18/47 anonim ***** válasza:
62%

Én nem voltam rossz alap, de azért töltettem a számba, csináltattam szempillát és kitetováltattam a szemoldokom és még jobban helyre rakattam a fogaim.

Így már egészen jól nézek ki.

Küldd a képet és segítek min változtathatsz.

24L Bp.

2022. szept. 9. 14:49
 19/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért olyan hihetetlen az emberek számára ezen az oldalon, hogy van olyan aki mindent megtesz a külsejéért (akár férfi, akár nő), de mégsem néz ki jól.

Az adottságok határozzák meg jobban a külsőt, nem pedig az igényesség.

Csak abból lehet főzni, ami van.

2022. szept. 9. 14:59
 20/47 anonim ***** válasza:
100%
Küldj mekem is 31 Nö
2022. szept. 9. 15:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!