Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Looksmax (kinézet "feltuningol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Looksmax (kinézet "feltuningolása") plasztikai műtét nélkül? 28/N

Figyelt kérdés

Mit tudnék tenni, hogy kevésbé nézzek ki rosszul? Elég csúnya vagyok, iskolás koromban sokat bántottak a külsőm miatt, a férfiak pedig levegőnek néznek, vagy rosszabb esetben kinevetnek, beszólnak.

Foglalkozom magammal (sport, bőrápolás, smink stb), igyekszem normálisan kinézni, de sajnos kevésnek bizonyul.

2022. szept. 9. 14:22
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
94%

Jó lenne ha mutatnál magadról képet.

Úgy latszana hogy mi gond és mi nem.

2022. szept. 9. 14:24
 2/47 anonim ***** válasza:
100%

Hat en csak magambol indulok ki, hogy mit szeretnek tenni magammal, csak nincs ra eleg penzem:

- szempilla lifting vagy 1D szempilla (szerintem az is sokat dob a szep lanyokon, hogy muszempillajuk van, de en a nagyon termeszetellenes hatasut nem szeretnem)

- visszafogott mukorom

-lezeres szoreltavolitas vagy ipl-es, az olcsobb

- hyaluronos szajfeltoltes

-sport, borapolas, szolid smink, de az ugye nalad mar megvan

+ en belurol is apolom magam: kollagen,hajvitamin, sok-sok viz, egeszseges etkezes

-EGÉSZSÉGES, fenylo haj es egy jo frizura/szin, ami illik hozzad

-fogfeherites

- jo ruhak

- megfelelo kiegeszitok az outfitekhez

2022. szept. 9. 14:28
 3/47 A kérdező kommentje:
Privátban küldök szívesen annak, aki megírja, hány éves/hová valósi/férfi vagy nő, és tényleg tudna segíteni, nem csak kíváncsi és röhögni akar egyet rajtam.
 4/47 anonim ***** válasza:
95%
Dobj egy képet és őszinte leszel! Ismertem olyan lányt aki nem volt csúnya csak saját maga szerint.
 5/47 anonim ***** válasza:
100%
Masodik vagyok, nekem kuldheten, 25/N, Kiskunfélegyháza
2022. szept. 9. 14:30
 6/47 A kérdező kommentje:

szempilla lifting vagy 1D szempilla (szerintem az is sokat dob a szep lanyokon, hogy muszempillajuk van, de en a nagyon termeszetellenes hatasut nem szeretnem) - van 1D

- visszafogott mukorom - géllakk van

-lezeres szoreltavolitas vagy ipl-es, az olcsobb - nem vagyok szőrös típus, nem érzem szükségét

- hyaluronos szajfeltoltes - volt, tervben van megint + egyéb kezelések is

-sport, borapolas, szolid smink, de az ugye nalad mar megvan - igen, megvan

+ en belurol is apolom magam: kollagen,hajvitamin, sok-sok viz, egeszseges etkezes - mind pipa

-EGÉSZSÉGES, fenylo haj es egy jo frizura/szin, ami illik hozzad - szerintem ez is rendben

-fogfeherites - tervezek, de nem sárgák a fogaim

- jo ruhak - szerintem van, bár kinek mi a jó

- megfelelo kiegeszitok az outfitekhez - ez is relatív valamennyire, hogy kinek mi a stílusa

Akkor ezek szerint veszett ügy vagyok? :D

2022. szept. 9. 14:31
 7/47 anonim ***** válasza:
94%
küldj nekem is, 29/F, Bp.
2022. szept. 9. 14:32
 8/47 anonim ***** válasza:
94%
Küldj, 35 F Kecskemét
2022. szept. 9. 14:34
 9/47 anonim ***** válasza:
11%
Most vonatkoztassunk el tőle, hogy ez egy incel fiúcska kérdése nem egy nő kérdése... Egy nő nem tud elég csúnya lenni ahhoz, hogy ne álljanak érte sorba. Tinder, szórakozóhelyek, utca, bolt... és sorban kapján a megkereséseket.
2022. szept. 9. 14:34
 10/47 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen segítek én is ha a képet látva lesz tanácsom. 33/f, Sopron.
2022. szept. 9. 14:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!