Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől számít egy pasi 30-40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől számít egy pasi 30-40 között sikeresnek?

Figyelt kérdés
Magam 27/N vagyok, de bevallom nem találkoztam még olyan férfival, aki ne lett volna valamilyen módon egy lúzer. Érdekelne, hogy a saját mércémmel van-e gond, amikor feltételem, hogy legyen legalább egy közepesen jól fizető állása, lakása és kocsija és tudjunk elmenni egy évben kétszer nyaralni akár csak belföldre.

2022. szept. 5. 12:59
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

30

Mármint, mire? Magamat eltartani, utazgatni? Dehogynem! De tudomásom szerint, embereknél egyelőre még nem fordult elő az önmegtermékenyitéses szűznemzés!

2022. szept. 6. 12:58
 32/44 anonim ***** válasza:
31, akkor miért muszáj a pasidnak is legalább annyit keresnie mint te meg vagyonnal rendelkeznie, ha amúgy meg minden klappolna?
2022. szept. 6. 13:03
 33/44 anonim ***** válasza:
100%

32

Mert, én foglak eltartani? Vagy hogyan gondoltad? 😂

Egyébként, randizások/közös programok/wellnes stb.kor, örömmel kifizetem a saját részemet, (ha kéri a féri, bár jellemzően nem kerték soha szóló koromban) de, ha a pasi nem keres legalabb annyit, mint én, akkor vagy lejjebb adok a megszokott életszínvonalamból, (ami nem opció) vagy fizetem az övét is, ami megint csak nyilvánvalóan nem opció.

2022. szept. 6. 13:08
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is úgy intéztem a dolgokat, hogy közben sosem érdekelt igazán, hogy mit kellene csinálnom, vagy hol kéne tartanom random idegenek elképzelése szerint. Sosem akartam mindenféle emberek mindenféle igényének megfelelni, és pont ez volt az eddigi sikerek egyik fontos kulcsa.
2022. szept. 6. 13:10
 35/44 anonim ***** válasza:
33, jól van én megértem, mindenki azt csinál, amit akar. De gondolom ez így eléggé megnehezíti a társkeresést?
2022. szept. 6. 13:15
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és ha már itt tartunk, megfordítva: egy férfi miért jönne össze egy nála alacsonyabb keresetű nővel? Ha mindenki így gondolkodna már kihalt volna az emberiség.
2022. szept. 6. 13:16
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

35

Nem teszi könnyebbé, de még mindig könnyebb, mint valaki más vágyaiban élni. Ez annak jó, akinek nem jutott saját ötlet arra, hogy mit kezdjen magával.

2022. szept. 6. 13:24
 38/44 anonim ***** válasza:
33 ferjnél vagyok!
2022. szept. 6. 13:31
 39/44 anonim ***** válasza:
47%

Nos 39 vagyok...

-2db ház és 2db lakás boldog tulajdonosa

-kocsi is akad

-az egzisztenciával sincs gond, gondolom kitalálhazó, hogy az ingatlanok ki vannak adva.

Viszont!

27 évesen neked már kiba$ottul "B" oldal forog golddiggerként, mivel ha farokékszert keresnék, én pl a 19-23 éves korosztályból válogatnék...

2022. szept. 6. 20:22
 40/44 A kérdező kommentje:
Érdekes ide csupa milliomos jár kommentelni, biztos azért értek ennyire rá, mert nagyon sok a pénzetek.
2022. szept. 6. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!