Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől számít egy pasi 30-40 között sikeresnek?

30
Mármint, mire? Magamat eltartani, utazgatni? Dehogynem! De tudomásom szerint, embereknél egyelőre még nem fordult elő az önmegtermékenyitéses szűznemzés!

32
Mert, én foglak eltartani? Vagy hogyan gondoltad? 😂
Egyébként, randizások/közös programok/wellnes stb.kor, örömmel kifizetem a saját részemet, (ha kéri a féri, bár jellemzően nem kerték soha szóló koromban) de, ha a pasi nem keres legalabb annyit, mint én, akkor vagy lejjebb adok a megszokott életszínvonalamból, (ami nem opció) vagy fizetem az övét is, ami megint csak nyilvánvalóan nem opció.

35
Nem teszi könnyebbé, de még mindig könnyebb, mint valaki más vágyaiban élni. Ez annak jó, akinek nem jutott saját ötlet arra, hogy mit kezdjen magával.

Nos 39 vagyok...
-2db ház és 2db lakás boldog tulajdonosa
-kocsi is akad
-az egzisztenciával sincs gond, gondolom kitalálhazó, hogy az ingatlanok ki vannak adva.
Viszont!
27 évesen neked már kiba$ottul "B" oldal forog golddiggerként, mivel ha farokékszert keresnék, én pl a 19-23 éves korosztályból válogatnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!