Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől számít egy pasi 30-40 között sikeresnek?

"Piszkos qrva anyátokat mind egytől-egyig!" (Vödrös Laci)

Érdekes dolog, hogy a mai világban a "siker" mércéje minden esetben az anyagi javakban mérendő.
Tehát akkor vagy sikeres, ha szarrá gürized magad, hajtasz, mint a barom, hogy minél több szarságot tudj magad körül felhalmozni.
Amennyiben a "siker" szó alatt valaki mást ért azt pedig lenézik, kiközösítik.
Mert miért ne lehetne sikeres az az ember aki mondjuk szociális munkásként dolgozik, mert tegyük fel, ne adj isten az anyagias 21. században valakinek esetleg az volt az álma, hogy másokon segítsen?
Mert ugyebár egy ilyen szakma nem jár feltétlenül magas anyagi megbecsüléssel, szóval 35 évesen nem lesz háza, kocsija, nyaralója belőle, de mégis mi van akkor ha valaki ebben teljesedik ki, ebben találja meg önmagát? Nem fogják sikeresnek gondolni.
És mi van akkor - na ez aztán tényleg "abszurd" lesz a mai gondolkodásmódnak - ha valaki egyáltalán nem a karrier/tanulás/utazgatásban leli meg a sikert, lesz önmaga?
A mai "értékrend" annyira egysíkú és elanyagiasodott, hogy szavakkal szinte kifejezhetetlen...

28
"Mert miért ne lehetne sikeres az az ember aki mondjuk szociális munkásként dolgozik, mert tegyük fel, ne adj isten az anyagias 21. században valakinek esetleg az volt az álma, hogy másokon segítsen?"
●
Ez teljesen rendben van! Csak miért kéne nekem feladnom a házrol, autóról, nyaralóról, szép, nyugodt életről való elképzeléseimet, hogy a TE álmod (hogy segitesz másokon) valóra váljon? Értem, hogy neked ez így OK, de én szerettem volna gyereket, családot, anyagiakban biztos életet, nyaralásokat, szép utazasokat. Szeretem, hogy nem kell filléreznem a boltban, szeretem, hogy a gyerekeim megfelelő minőségü oktatásban részesülnek, mert meg tudjuk fizetni...hogy nem kell azon gondolkodnom, hogy miből fizetem majd ki az emelt gáz, villanyszámlát! A legtöbb nő erre vágyik: tehát családra, gyerekre... Miert kéne bárkinek ezt háttérbe helyeznie, hogy TE azt csinálhasd, amit szeretnél?????
És nem, nem a szaunát pörgeti az áram, se a medencefűtést! 4en vagyunk, és jocskán túllepjük. Az egyetlen luxusunk, a nyáron felallitott, csővázas, intex medence, amihez áramot fogyaszt a vízforgató!
Ha te igy erzed jól magadat, hogy keresel rongyos netto 200 ezer forintot, nehéz munkával, az teljesen rendben van, de te milyen jogon itélkezel olyan nők felett, akik családra, gyerekre vágynak, BIZTONSÁGOS, NORMÁLIS körülmények között?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!