Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől számít egy pasi 30-40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől számít egy pasi 30-40 között sikeresnek?

Figyelt kérdés
Magam 27/N vagyok, de bevallom nem találkoztam még olyan férfival, aki ne lett volna valamilyen módon egy lúzer. Érdekelne, hogy a saját mércémmel van-e gond, amikor feltételem, hogy legyen legalább egy közepesen jól fizető állása, lakása és kocsija és tudjunk elmenni egy évben kétszer nyaralni akár csak belföldre.

2022. szept. 5. 12:59
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
55%

FAKE!

A kérdező nagy valószínűséggel férfi. És csak lázítja a népet.

2022. szept. 5. 14:06
 12/44 anonim ***** válasza:
18%
Ez amit leirtál kerdező, minimum!!! És mindegy, hogy az illető ferfi vagy.nő! Ha az illetőnek nincs lakása, autója, én már kukázom is! Húzzanak le mást
2022. szept. 5. 14:15
 13/44 anonim ***** válasza:
70%
Nálam a lakás alap, mert nekem is van. Viccen kívül, esélye sincs lakás nélkül. Az autót elengedem, nekem sincs, pedig lehetne. De úgy vagyok vele, hogy feleslegesen sok pénzt visz, értékét veszti, benzinköltségek, környezetszennyező stb. Szóval ha bkv-val jár nálam az nem kizáró ok. A nyaralás alap, fel kell töltődni évente egyszer kétszer. Aki nem így gondolja azzal hosszú távon úgy sem működne. Legyen stabil egzisztenciája, állása vagy vállalkozása. Ez olyan alap, mint a lakás. Tudjon bánni a pénzzel, de tudjon nagyvonalú lenni, mert fillérb@szókkal nem foglalkozom. Én úgy vagyok vele, hogy ennél lejjebb nem érdemes adni, nagyjából azt várom el, amit én is nyújtani tudok. Ha meg nem talál az ember megfelelő férfit akkor egyedül is jobb. Szerintem.
2022. szept. 5. 14:16
 14/44 anonim ***** válasza:
77%

11-es!

És gondolom az utánad lévő két válaszoló is férfi mindkettő, ugye?

2022. szept. 5. 14:18
 15/44 anonim ***** válasza:
0%

túl sokszor kérdezték már meg ezt ugyanígy , ugyanaz aki itt unatkozik, és a pénzre fog mindent.

és igen sokan vannak akik szeretik szítani a tüzet.

2022. szept. 5. 14:32
 16/44 anonim ***** válasza:
54%
Az elvárásokkal az a probléma, hogy magát az anyagi javait tekinted mérvadónak. Mindemellett, lehet egy tök jó fej, aranyos srác. Egyéni élethelyzetek is vannak, amikor a kid nemtudott szülőknél élni, hogy ott kuporgasson. Önszántából is lehet, de lehetett tőle függetlenül is. Mondjuk korán be kellett lépnie a munkaerőpiacra, mert anya-apa elhagyta, vagy meghaltak. Albérlet pedig zsákutca. Ott aztán igazán nemtudsz félretenni egy garast sem. Régen én is így gondolkodtam, mint te. A nőnek legyen önálló lakása, akárcsak nekem. Addig a pontig gondoltam ezt ameddig meg nem ismertem egy lányt akivel totál egy rugón jár az agyunk. Van barátja ezért nem akarok tőle semmi komolyat, de eltudnám magam mellett képzelni. Amúgy tetovált, ami szintén kizáró tényező volt.
2022. szept. 5. 14:39
 17/44 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező aranyásó vagy.
2022. szept. 5. 14:48
 18/44 anonim ***** válasza:
90%
Hát én nőként úgy vagyok vele, hogy lehet akármilyen helyes, aranyos, tök jó fej, ebbe a világban csak olyannal érdemes összejönni, aki legalább annyit hoz a kapcsolatba, amennyit én. Nincs kedvem leadni abból az életszínvonalból amihez hozzá vagyok szokva. Visszalépésként fognám fel. De lehet férfi szemmel ez máshogy működik.
2022. szept. 5. 14:48
 19/44 anonim ***** válasza:
40%
18. Olyanról nem hallottál, hogy az élet kényszerít olyan helyzetbe hogy visszalépjél? Ez nem kedv kérdése, elég egy betegség, baleset, munkahely elvesztése vagy természeti katasztrófa. Bármi és nem tudod tartani azt a színvonalat. Úgyhogy ezt nem te döntöd el.
2022. szept. 5. 15:46
 20/44 A kérdező kommentje:
18, és mi az, amit te belehozol? Azt nem írtad. Amúgy egy nőnek nem kell annyit teljesítenie, mint egy pasinak, nem is várják el a pasik. Több barátnőm megházasodott sikeres, gazdag férfiakkal úgy, hogy semmi különös szakmájuk vagy sikeres karrierjük nem volt. Viszont rohadt jók voltak az ágyban és megbámulják őket a pasik. Lehet irigykedni a szép nőkre, mint amilyen én vagyok, de csak mi rúghatunk végül labdába. Egy férfinak csak az kell, hogy villoghasson a nővel, akkor is ha tagadja.
2022. szept. 5. 15:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!