Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől számít egy pasi 30-40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől számít egy pasi 30-40 között sikeresnek?

Figyelt kérdés
Magam 27/N vagyok, de bevallom nem találkoztam még olyan férfival, aki ne lett volna valamilyen módon egy lúzer. Érdekelne, hogy a saját mércémmel van-e gond, amikor feltételem, hogy legyen legalább egy közepesen jól fizető állása, lakása és kocsija és tudjunk elmenni egy évben kétszer nyaralni akár csak belföldre.

2022. szept. 5. 12:59
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
88%

lakás: kérdőjel (nem mindenkinek van pénze rá vagy csak hitelből)

kocsi: kérdőjel (lehet hogy még jogsija sincs, nem érdekli a vezetés)

nyaralás: kérdőjel (nem nyaralgatós típus, pláne nem kétszer)

Ettől még nem lúzer, lehet hogy neked kéne elengedni ezeket az elvárásokat vagy találni olyat, akinek ez fontos és tudja teljesíteni.

Amúgy nem ezekben mérjük hogy szeretünk -e valakit.

Ha nem felel meg az elvárásoknak, de mégis imádod, azzal mihez kezdesz?

Nem leszel vele, mert nem visz el nyaralni egy évben kétszer?

2022. szept. 5. 13:09
 2/44 anonim ***** válasza:
87%

Ennyi? Hát nekem ez mind megvan, még le is megyek néha a balcsira, de a tengerpart nem érdekel, inkább fesztiválokra járok.

Te mit tudsz nyújtani kedves kérdező ha már itt lúzerezel?

2022. szept. 5. 13:10
 3/44 anonim ***** válasza:
100%

Megtalálta magát valamilyen szakmában vagy hivatásban. Tisztában van saját magával, kialakult az értêkrendje. A vágyai és a lehetőségei harmóniában vannak egymással és rendelkezik további célokkal meg jövőképpel, amiért tenni is hajlandó.

A siker indikátora nem a nyaralások mennyiségében keresendő.

2022. szept. 5. 13:14
 4/44 anonim ***** válasza:
87%
Ez a legkönnyebb. Lúzerezni. Van egy általános kép, abba vagy beleillesz vagy nem. Ha nem, akkor csak "lúzer" lehetsz! De magadnak is tedd fel a kérdést, te tudnád teljesíteni azt, amit elvársz? Nem?? Akkor te is LÚZER vagy? "Ne ítélj, hogy ne ítéltess!"
2022. szept. 5. 13:16
 5/44 anonim ***** válasza:
94%
Egy csaj nem lehet lúzer, mivel csaj.
2022. szept. 5. 13:41
 6/44 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező, nem lenne egyszerűbb csak szimplán leírnod, hogy gyűlölsz minden férfit, sőt igazából mindenkit, és egyedül az okoz számodra örömet, ha össze tudod itt ugrasztani az embereket?
2022. szept. 5. 13:48
 7/44 anonim ***** válasza:
74%

34 éves férfi vagyok.

Egy lakásom, és egy családi házam van városon. Emellett egyéb ingatlanok. Természetesen önállóan élek, külön a szülőktől.

Van egy vállalkozásom és egy alkalmazotti állásom. Diplomás vagyok. Autó is van. Inkább külföldre szeretek járni nyaralni (nem az insta posztok miatt).

Volt több párkapcsolatom, most vagyok/leszek túl egy szakításon.

Hogy ki számít sikeresnek? Én a saját szememben majd akkor, ha lesz végre egy párom, aki kitart mellettem....

2022. szept. 5. 13:50
 8/44 anonim ***** válasza:
23%
2! puncit!
2022. szept. 5. 13:51
 9/44 anonim ***** válasza:
100%

5. Ja, így könnyű!

7. Látod, mindenkinek mást jelent a siker!

2022. szept. 5. 13:56
 10/44 anonim ***** válasza:
32%

Hú, mennyien magukra vették... :) Ez nem fest túl jó képet a pasikról. :)

Szerintem nincs alapvetően baj az igényeiddel, a 30-as, 40-es pasik között sokan hozzák ezt (bár a lakás lehet, hogy bérelt), nem érzem túlzónak.

Az viszont szerintem gáz, hogy simán "lelúzerezed" azokat, akiknek mindez nem jött össze. Sok ember van, sokféle háttérrel, lehetősséggel (vagy azok hiányával), szóval ez azért szerintem így erős, lehet valaki rendes, tisztességes ember, csak mert 10-15 évnyi munka alatt nem tudott ennyit elérni.

Azt mondhatod, hogy téged azok a férfiak érdekelnek, akiknél minden pipa, de nem kell, nem szabad bántani másokat, csak mert ők nem ilyenek.

Ezzel együtt a vehemens, erősen sarkító válaszolók sem különbek, azok a válaszok is őket minősítik.

El kell fogadni, vannak sokan, akik sikeresnek mondhatók, telik nekik saját autóra, nyaralásokra stb, és sokaknak ez (jelenleg) nem adatott meg. ettől még nem feltétlenül rossz emberek. (Nyilván vannak persze olyanok is, akik csak pampogni, meg siránkozni tudnak, de nem tesznek meg semmit azért, hogy sikeresebbek legyenek, ők tényleg lúzerek, de nem minden kevésbé sikeres ember ilyen.)

2022. szept. 5. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!