Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudnátok ismerkedési tippeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok ismerkedési tippeket adni egy 30-as ronda túlsúlyos férfi számára?

Figyelt kérdés

Elsősorban nők válaszai érdekelnek, de szívesen olvasnám olyan csúnya férfiak tanácsait is, akik sikert arattak az ismerkedés területén.

Azt gondolom, hogy egyáltalán nincsenek irreális elvárásaim a nőkkel szemben, bár sajnos a tapasztalataim alapján már az is annak számít, hogy valaki szeretni tudjon engem.

Sajnos senkinek nem kellek, pedig már nagyon vágyom a szeretetre, szerelemre, egy boldog párkapcsolatra.

Persze lehetnek a helyzetemnek más okai is, de sajnos az a benyomásom, hogy legalább 90%-ban a külsőm miatt vagyok magányos.

Köszönöm mindenkinek, aki nem trollkodik, nem engem akar hibáztatni a sikertelenségemért, hanem megpróbál érdemi segítő választ adni.

2022. szept. 1. 19:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%
Tele elfogadnál duci nőt?
2022. szept. 1. 19:58
 2/17 anonim ***** válasza:
22%
Először azt a szintet kellene elérni hogy a prosti ne küldjön el amikor meglát az ajtó előtt. Vagy ne adj isten kinyomjon már a telefonbeszélgetésnél. Aztán ha ez megvan akkor lehet a továbbiakon gondolkodni.
2022. szept. 1. 19:58
 3/17 A kérdező kommentje:
1-es, természetesen igen. :D
2022. szept. 1. 20:12
 4/17 anonim ***** válasza:
71%

Sztem amikor majd nagyon fogsz vágyni a fent sorolt dolgokra, akkor majd spórolni fogsz, lefogysz, elmész fodrászhoz, adsz magadra tiszta leszel, jó illatú.

Rendes ruhákat fogsz ízlésesen viselni.

Ha ezek mellé képes vagy intelligensen társalogni és nem vagy egy balfék, nos akkor rengeteg nő hajlandó lesz veled ismerkedni.

Amíg viszont úgy állsz hozzá, hogy ez van ezt kell szeretni, addig nem leszel sikeres.

2022. szept. 1. 20:17
 5/17 anonim ***** válasza:
90%
*Sporolni=sportolni
2022. szept. 1. 20:18
 6/17 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem szánod rá magad a fogyásra, akkor még nem akarod igazán azt a kapcsolatot!
2022. szept. 1. 20:20
 7/17 A kérdező kommentje:
De tényleg ilyen szinten kizáró ok a túlsúly? Miért van ez így, miért stigma a kövérség? Őszintén nem értem. Nekem igazán tetszenek a kövér nők is, nem csak azért mondom, mert én is az vagyok, fiatalabb koromban jobban néztem ki, és akkor is tetszettek a duci lányok.
2022. szept. 1. 20:42
 8/17 anonim ***** válasza:

Attól is függ, mekkora az a túlsúly, és hogy teszel-e ellene.

+20 kilóval elfogadnék egy pasit, ha nem csak ülne a tv előtt, és chipsezne, hanem tenne érte, hogy lemenjen.

És nem azért, mert számomra csak a vékony férfi a szexi, hanem mert kapcsolatai problémákatat okoz, pl. a szexben, de az is probléma, ha ennyire nem figyel az egészségére, mert lehetnek csúnya következményei a rossz táplálkozásnak.

2022. szept. 1. 20:49
 9/17 anonim ***** válasza:
31%

Az a nagy szar helyzet hogy a nők 90 százalékának(a maradék az leszbi vagy aszex) ugyanaz a férfiideálja. Te annyit tehetsz hogy kimaxolod magad annyira hogy a lehető legjobban hasonlíts erre az ideálra.

[link]

2022. szept. 1. 20:51
 10/17 anonim ***** válasza:
34%
4-es, tehát egy dagadt ember nem adhat magára, nem járhat fodrászhoz, nem lehet tiszta és jó illatú? Kib@szott előítéletek...undorító.
2022. szept. 1. 21:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!