Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pocakkal is lehet ismerkedni?
5-ös, ennek örülök, egyrészt akkor nekem is van esélyem akár most is, másrészt pedig sok boldogságot továbbra is nektek ;)
6-os, köszönöm, igyekezni fogok! Sosem törődök bele, mert tudom, hogy ez is kell ahhoz, hogy teljesen boldog lehessek (most is boldog vagyok, csak tudom, hogy lehetnék boldogabb)
7-es wtf xD Azért köszi :D
8-as, nekem kb 20 kilót kell leadnom az ideális súlyhoz, ami annyira nem is vészes, hogy már 4-et leadtam abból. Köszönöm a tanácsot és igyekszem figyelembe venni!
9-es, köszönöm neked is! Szerintem azon kívül minden király, könnyen barátkozom, szerintem normálisak az elveim, mások szerint is rendben vagyok (közelebbi barátokkal beszélve). Igazából még hallgató vagyok, nem dolgozom egyelőre, csak már úgymond ki lettem választva a tudásom és az érdeklődésem miatt.
10-es, értem mit mondasz és először is köszönöm, hogy tudod mi a geológus, sokan keverik a régésszel :D De én se nem vulkánokkal, se nem barlangokkal nem foglalkozom, de attól független igazad van, szerinted miért akarok fogyni? Csak most sok minden tanulnivaló szakadt a nyakamba, szűkös menetrend és nem volt idő sportra, mert akkor a tanulásra nem maradt volna elég. De látod, azóta el kezdtem dolgozni az ügyön. Bele lehet látni az intróba az tény xD

"A személyiségem ellenben teljesen rendben van"
"ha morálisan nézzük, akkor kevés lány van az én szintemen"
aha, teljesen rendben van..
12-es, tudom, nálunk is idősebb kollégák úgy rohannak fel a hegyre, hogy csak lesünk 😂
13-as, addig ne ítélkezz, míg nem ismersz. Én is általánosítottam, ez tény, de azok alapján, amit tapasztaltam így érzem. És sajnos egyelőre sokan nagyon felszínesek, ezt tapasztalom. Ha nem hiszel nekem az a te bajod, én neked attól sok sikert kívánok az életben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!