Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pocakkal is lehet ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pocakkal is lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 21 éves srác vagyok, és összesen 2 probléma van velem, egyrészt a kérdésben említett túlsúlyom, másrészt az ebből és a visszautasításoktól származó alacsony önbizalom. A személyiségem ellenben teljesen rendben van és rengeteget is küzdöttem, hogy arra a szintre juthassak, ahol vagyok, amire büszke is vagyok. Karrier szempontjából is jól állok, mert egy olyan szakmából, amiből 10 ember kell maximum az országban, protezsálva vagyok egy olyan munkahelyre, ami nyugdíjig tartana, már ha lesz nyugdíj. A külsőm is kezd alakulni, mert leadtam 4 kilót 1 hónap alatt, de ez még csak szépségtapasz, ellenben kezdetnek nem rossz. Szóval, a kérdésem az lenne, hogy ezek tudatában lehet esélyem mostanában, vagy majd kifizetődik előbb, vagy utóbb a küzdelmeim? Van, akinek hasonló tapasztalatai vannak? Előre is köszi a válaszokat!
2022. szept. 1. 10:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

5-ös, ennek örülök, egyrészt akkor nekem is van esélyem akár most is, másrészt pedig sok boldogságot továbbra is nektek ;)

6-os, köszönöm, igyekezni fogok! Sosem törődök bele, mert tudom, hogy ez is kell ahhoz, hogy teljesen boldog lehessek (most is boldog vagyok, csak tudom, hogy lehetnék boldogabb)

7-es wtf xD Azért köszi :D

8-as, nekem kb 20 kilót kell leadnom az ideális súlyhoz, ami annyira nem is vészes, hogy már 4-et leadtam abból. Köszönöm a tanácsot és igyekszem figyelembe venni!

9-es, köszönöm neked is! Szerintem azon kívül minden király, könnyen barátkozom, szerintem normálisak az elveim, mások szerint is rendben vagyok (közelebbi barátokkal beszélve). Igazából még hallgató vagyok, nem dolgozom egyelőre, csak már úgymond ki lettem választva a tudásom és az érdeklődésem miatt.

10-es, értem mit mondasz és először is köszönöm, hogy tudod mi a geológus, sokan keverik a régésszel :D De én se nem vulkánokkal, se nem barlangokkal nem foglalkozom, de attól független igazad van, szerinted miért akarok fogyni? Csak most sok minden tanulnivaló szakadt a nyakamba, szűkös menetrend és nem volt idő sportra, mert akkor a tanulásra nem maradt volna elég. De látod, azóta el kezdtem dolgozni az ügyön. Bele lehet látni az intróba az tény xD

2022. szept. 1. 14:19
 12/14 Mathus ***** válasza:
51%
#11: én voltam kint Izraelben egy geológussal terepen, Tatán vagy Tabányán tanított? Csak egy túra miatt voltam ott, ő meg a saját szemeivel akart látni vmi sziklákat (ne kérdezd minek), hát lehagyott minket a néni. Egy idősebb hölgy volt, és minimális biztosítás mellett olyan tempóban mászott, hogy letettük a hajunkat, még a vezetőnk is.
2022. szept. 1. 15:25
 13/14 anonim ***** válasza:

"A személyiségem ellenben teljesen rendben van"

"ha morálisan nézzük, akkor kevés lány van az én szintemen"

aha, teljesen rendben van..

2022. szept. 1. 18:43
 14/14 A kérdező kommentje:

12-es, tudom, nálunk is idősebb kollégák úgy rohannak fel a hegyre, hogy csak lesünk 😂

13-as, addig ne ítélkezz, míg nem ismersz. Én is általánosítottam, ez tény, de azok alapján, amit tapasztaltam így érzem. És sajnos egyelőre sokan nagyon felszínesek, ezt tapasztalom. Ha nem hiszel nekem az a te bajod, én neked attól sok sikert kívánok az életben

2022. szept. 1. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!