Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pocakkal is lehet ismerkedni?

Két lehetőséged van!
A, leadod a túlsúlyt
B, olyan lányokkal próbálsz ismerkedni akik szinten túlsúlyosak. És jelenleg egy szinten vagy velük.

a kérdésre: "mert egy olyan szakmából, amiből 10 ember kell maximum az országban(..)"
politikus vagy ezek szerint, vagy gázszerelő-zseni. de jól látod, ezekből valóban éleg lenne ennyi.
1-es, de, magam miatt teszem elsősorban, de azért nyílván örülnék a mellékhatásainak is :D
2-es, igazad van, de ha morálisan nézzük, akkor kevés lány van az én szintemen (remélem nem egoistának hatott, mert nem annak szántam).
3-as, egyik se talált, geológusnak tanulok :D Nem vagyok jó hazudozó, sem gyakorlati szakember

4 kg elso honapban valoban jo kezdes, de nagy resze meg csak viz. Nem tudom, hogy mekkora túlsúlyos van, de rosszabb esetben ez egy hosszu kuzdelem is lehet, ami kifizetodni mindenkepp ki fog, legfeljebb nem ugy, ahogy most szeretned.
En 45 kg-ot adtam le, de az onbizalom meg csak most kezd alakulni miutan mar fel eve nem kuzdok a tulsullyal es megszoktad, hogy mar nem vagyok kover. Nyilvan mindenki mas, lehet hogy te elobb rajossz az onbizalmad kulcsara menet kozben, de azert szerintem az az eset a realisabb, hogy azonnal meg jobb testtel sem fog minden 180 fokos fordulatot venni az eletedben. Ettol fuggetlenul mindenkepp megeri osszehoznod egy jobb fizikumot, magadert. Nincsen semmi negative dolog, ami ezzel jarna ha belegondolsz, csak nyerni tudsz vele.

Bakker, egy geológus ne legyen elhízott!
Egy geológus barlangászkodjon, meg vulkánokat másszon meg. Vulkánt is fárasztó túlsúllyal megmászni, de barlangászni végképp lehetetlen. Ahol más átjut, te beszorulsz. Tudom, mert jártam már egy-két vezetett barlangi túrán, ahol pl. egy adott helyen még megfordulni sem lehetett, mert a medencecsontom túl széles volt hozzá. Csak adott testhelyzetben bemászva lehetett átjutni.
Egyébként amikor a nyitót elolvastam, azt hittem egy terhes, de egyedül maradt nő keres párt magának. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!