Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek tényleg van, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg van, aki tud jó párkapcsolatot is kialakítani?

Figyelt kérdés
Egyszer túl messze lakik tőlem és kényelmetlen az utazás, ha meg épp közelebb lakik akkor meg Ő nem akar velem találkozni, csak 2 hetente. Közös programot nehéz csinálni, mert minden drága, én pedig egyedül nem tudom állni a költségeket. Ami meg olcsóbb, az általában annak a nőnek nem tetszik, akit épp hívni próbálnék. Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy ha el is jutunk odáig, a szex milyen rosszul szokott menni. Az egyik az órált nem szereti, a másik még kézzel is csak zsebkendővel fogja meg a péniszt. Jó mondjuk a szexben én is béna vagyok, szóval ezt nem írom kizárólag más számlájára. Ez az egész párkapcsolat dolog annyira szörnyű, hogy így 32 éves koromra nekem már a kedvem is elment tőle. Mondhatni sokkal nyugodtabb vagyok olyankor, amikor senkivel sem kell még beszélgetnem sem.
2022. aug. 30. 12:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen tényleg van.
2022. aug. 30. 12:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen van. Nekem is jól működik, de a baráti társaságomban a legtöbb kapcsolat ilyen. Persze kisebb gondok előfordulhatnak, de azokat lehet kezelni.

(18-22 éves korosztály, leginkább egyetemisták)

Nekem pl a legnagyobb gondom, hogy nem egyszerre végzek a párommal és máshova megyek mesterre. De nem gond, mert van erasmus, hajlandó lenne előbb végezni, én meg hajlandó vagyok egy fél évet itt végezni vagy csúszni vagy kihagyni egy kis időt. Tehát mindketten kompromisszumképesek vagyunk.

2022. aug. 30. 12:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy van.

Jó párkapcsolatban élek, imádjuk egymást, és nem tudok róla, hogy ne lennék létező, élő ember. :D

Igaz, nem is a pénzemmel akartam megvenni, minimális költekezés mellett is nagyon jól tudjuk érezni magunkat, és nem is csinálok belőle problémát, ha nem akarja, hogy minden testnyílását teletömjem spermával.

2022. aug. 30. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!