Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg van, aki tud jó párkapcsolatot is kialakítani?

Igen van. Nekem is jól működik, de a baráti társaságomban a legtöbb kapcsolat ilyen. Persze kisebb gondok előfordulhatnak, de azokat lehet kezelni.
(18-22 éves korosztály, leginkább egyetemisták)
Nekem pl a legnagyobb gondom, hogy nem egyszerre végzek a párommal és máshova megyek mesterre. De nem gond, mert van erasmus, hajlandó lenne előbb végezni, én meg hajlandó vagyok egy fél évet itt végezni vagy csúszni vagy kihagyni egy kis időt. Tehát mindketten kompromisszumképesek vagyunk.

Persze, hogy van.
Jó párkapcsolatban élek, imádjuk egymást, és nem tudok róla, hogy ne lennék létező, élő ember. :D
Igaz, nem is a pénzemmel akartam megvenni, minimális költekezés mellett is nagyon jól tudjuk érezni magunkat, és nem is csinálok belőle problémát, ha nem akarja, hogy minden testnyílását teletömjem spermával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!