Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan lehet párkapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés
Nagyon megy az idő és ügye az ember nem fiatalodik. Én idén leszek ősszel 29 éves és sosem volt barátnőm. Többnyire azért mert a lányoknak sajnos magasak az elvárásai de ez most mindegy. A lényeg az hogy párkapcsolat nélkül az ember nem tud tervezni a jövőre mert minden úgy van alakítva. Például a lakásvásárlás is úgy könnyebb hogy ha két ember teszi össze a pénzét és így hamarabb lehet lakást is venni mondjuk, illetve minden egyéb más. Egyszóval kell a kapcsolat de sajnos nagyon nehéz és ügye az idő megy én se fiatalodok és minél idősebb leszek annál nehezebb. Nekem nem volt tinédzser koromban sem kapcsolatom tehát nálam ezek mind kimaradtak sajnos.
2021. aug. 5. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Akkor neked nem azzal van bajod hogy nem felelsz meg a "magas" elvárásoknak. Alapvető problémád lehet ha tini korodban sem volt semmilyen kapcsolatod lányokkal.
2021. aug. 5. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az 1-es is írja, komoly bajok vannak. Tudom, mert én is ugyan ilyen vagyok. 25 éves, igényes, helyes srác... tetszem is külsőre sok lánynak, viszont sosem jutok tovább az ismerkedésnél.

Velem alapvetően több probléma is van. Először is nem vagyok karrierista, inkább családközpontú, így a munkám sem kecsegtet nagy sikerekkel, viszont kényelmes, úgy osztom be, ahogy akarom. De olyan hobbym sincs, amiben "kiteljesedhetnék", amiben kifejezetten tehetséges lennék. Ezenfelül szeretethiányos is vagyok, így ha kapok is valakitől érdeklődést, nagyon hamar és erősen kezdek kötődni felé, amivel persze jól el is ijesztem.

És még ki tudja mi... az önismeretből sosem lehet elég. Ezeken a problémákon lassan lehet dolgozni, csak közben vigyázz, hogy ne is add fel magad teljesen, mert akkor a végén, ha lesz párod sem tudsz majd felhőtlenül boldog lenni.

2021. aug. 5. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

Az lemaradt, hogy a munkát és a hobbyt azért hoztam fel, mert a nőknél fontos, hogy fel tudjanak nézni a férfira (tehát legyél sikeres és/vagy tehetseges valamiben). Nem feltétlenül a pénz számít, hanem inkább az öszkép. Erős, határozott, sikeres férfi, akiben pont annyi gyengédség van, amire a nőnek és a születendő gyermeknek szüksége van.

Én így látom, de lehet nincs igazam...

2021. aug. 5. 20:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Jobb is ha nem lesz soha...
2021. aug. 7. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!