Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van nőbe olyan aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van nőbe olyan aki azért nem mer párkapcsolatot kialakítani mert nem tud főzni?

Figyelt kérdés
2021. júl. 11. 14:11
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
71%

??????

Hát téged ez feszélyez, miért nem kezdesz el fözni?

2021. júl. 11. 14:17
 2/29 A kérdező kommentje:
mert nem érdekel
2021. júl. 11. 14:19
 3/29 A kérdező kommentje:
max ha lenne barátom akkor elkezdenék de félek hogy ha egy pasinak bejövök és megtudja hogy nem tudok főzni továbáll
2021. júl. 11. 14:20
 4/29 anonim ***** válasza:
85%
Hát ha azért tovább áll, mert nem tudsz főzni, akkor jobb is, menjen amerre lát
2021. júl. 11. 14:39
 5/29 anonim ***** válasza:
83%
Én sem tudok főzni, sokszor elgondolkodom rajta, hogy ez valószínűleg a sztereótipiák miatt elég nagy hátránynak számít, viszont ma már más világot élünk, a nők is dolgoznak, így már teljesen megváltoztak a szerepek, nem muszáj tudnia egy nőnek főzni.
2021. júl. 11. 14:56
 6/29 anonim ***** válasza:
40%
A pasik szeretik a hasukat, a házi ételeket, de ha igazán szeret téged akkor megelégszik a rendelt vagy kész kajával is, attól függ melyik a fontosabb neki. De az is lehet hogy ha igazán beleszeretsz valakibe megtanulsz a kedvéért főzni
2021. júl. 11. 14:57
 7/29 anonim válasza:
80%

Soha nem jutott az eszembe.

Volt egy pasi, aki lesajnáló megjegyzéseket tett azokra a nőkre, akik nem főznek. De ő szegény amúgy is olyan hülye volt, hogy nem sokáig tartott a kapcsolatunk. :D Soha senki mást nem érdekelt, a férjem azzal kezdte a kapcsolatunkat, hogy be sem tehetem a lábam a konyhába, mert ő fog főzni!

2021. júl. 11. 15:00
 8/29 anonim ***** válasza:
69%

Ez elég vicces. Kizárt hogy nő írta ki. Nem a mi mániánk ez az urunkra főzés hanem az itteni begyöpösödött agyú, 19. századba vágyó inceleké.

Elképzelem ahogy a 17 éves lány, vagy a 25 éves vagy az akárhány éves visszautasítja a pasikat akik tetszenek is neki csak azért mert nem tud főzni és szegény ember milyen rosszul járna vele. Nos, ilyen nő nincs. Se 20 éves, se 40. Én az utóbbi korosztály vagyok és soha nem azzal próbáltam pasit szerezni hogy milyen gondos kis gazdasszony vagyok, illetve hogy szégyelljem magam amiért nem tudok főzni (egyébként tudok csak nem szeretek, nem is teszem túl gyakran.) Ennélfogva nem akadályozott volna sose a pasizásban olyasmi hogy pl nem tudok főzni, mivel tök lényegtelen hogy nem tudok vagy nem akarok, az eredmény ugyanaz: nem főzök, csak max 2x egy héten. Nem hiszem hogy van manapság olyan nő aki amiatt nem ismerkedne mert szégyelli hogy nem főz. Inkább lelép ha rájön hogy az újdonsült lovagja máris a házvezetőnőjeként képzeli el. De hogy emiatt nem pasizik mert értéktelennek érzi magát, az nevetséges és tényleg nem hiszem hogy létezik ilyen. (Egyébként a 78-ban apámhoz férjhez menő anyám se tudott akkor még főzni, micsoda szerencse hogy elvették mi?)

2021. júl. 11. 15:03
 9/29 anonim ***** válasza:
Én 8 évig voltam együtt az exemmel, sosem főztem, mivel nem tudok, mindig ő főzött és ez soha nem is zavarta őt, mivel ő imádott főzni. Próbáltam neki egyszer kétszer kotyvasztani valamit, de ehetetlen volt, nevetett aztán aranyos volt, mert me is ette, de mondta, hogy inkább ne főzzek, elég az ha megkenek neki egy kenyeret😂
2021. júl. 11. 15:04
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? A főzés az egy olyan dolog amit az ember idő alatt megtanul. Én se tudtam főzni 24 évesen mikor a férjemmel randiztunk először de az évek alatt megtanultam, sőt ő is velem tanult!
2021. júl. 11. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!