Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van nőbe olyan aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van nőbe olyan aki azért nem mer párkapcsolatot kialakítani mert nem tud főzni?

Figyelt kérdés
2021. júl. 11. 14:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem tanult meg.
2021. júl. 11. 18:28
 22/29 anonim ***** válasza:
26%

Nem érdekel, hogy egy csaj tud-e főzni. Ha viszont kijelenti, hogy soha semmit nem fog megfőzni, alapszinten sem akarja megtanulni, az kuka egyből.

Persze más a helyzet, ha ők egy fotomodell külsejű orvosnő vagy. Akkor tényleg nem számít ez kicsit sem.

2021. júl. 11. 18:41
 23/29 anonim ***** válasza:
89%

Aha, szóval aki nem elég szexi, az legyen a kutyád, aki elég szexi, annak te leszel a kutyája.

Amikor már azt hiszed, a férfiak nem süllyedhetnek lejjebb.

2021. júl. 11. 18:45
 24/29 A kérdező kommentje:
30 elmúltam de köszönöm a hozzászólásokat főleg hogy sokan "mellettem " állnak
2021. júl. 11. 18:51
 25/29 A kérdező kommentje:
Dunántúlon élek
2021. júl. 11. 18:52
 26/29 A kérdező kommentje:
azért nem főzök mert szüleimmel lakok anyu mindent megcsinál.
2021. júl. 11. 18:54
 27/29 anonim ***** válasza:
43%

"különben szexnél többre nem számíthatnak, összeköltözés, házasság kizárt."

Valahogy nem is akarnék ilyenhez hozzámenni. SŐt együtt élni sme. :D

2021. júl. 11. 18:59
 28/29 anonim ***** válasza:
62%
27: Egyetértek, én sem, inkább örökre egyedül. Csak egy kicsit azért kellemetlen, hogy alapvetően nem szeretne egyedül lenni az ember lánya, vannak is körülötte számára vonzó, szimpatikus férfiak, akikkel esetleg el tudná képzelni, de mivel ők így gondolkodnak erről, "rákényszerül" a szingliségre, ha ez a főzés-gondoskodás-kiszolgálás nem fekszik neki. Persze nem tragédia, éli a kis életét szépen, inkább ez, mint a háziasszonykodás, de na... milyen már, hogy ezen múlik?!
2021. júl. 11. 20:00
 29/29 anonim ***** válasza:

Szerintem a főzést úgy kel lfelfogni, mint egy álláshirdetésen a nyelvtudást: nem elvárás, de előny. ;)

Amúgy exemnél is elvárás volt, nem tudtam főzni, munka mellett tanultam is, örültem, hogy éltem, cska hétvégenként csináltam ezt-azt.

Most a covid miatt otthon rendszeresen főztem, és megszerettem, mert sikerélményt ad, kreatív dolog, férjem pedig jókat eszik és dícsér.

Esetleg pár alap ételt tanulj meg, ha kell, akkor meg tudod mutatni, ha akarsz tudsz, és ha már van pasif, úgyis kialakul magától a dolog.

2021. júl. 13. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!