Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van nőbe olyan aki azért nem mer párkapcsolatot kialakítani mert nem tud főzni?

Nem érdekel, hogy egy csaj tud-e főzni. Ha viszont kijelenti, hogy soha semmit nem fog megfőzni, alapszinten sem akarja megtanulni, az kuka egyből.
Persze más a helyzet, ha ők egy fotomodell külsejű orvosnő vagy. Akkor tényleg nem számít ez kicsit sem.

Aha, szóval aki nem elég szexi, az legyen a kutyád, aki elég szexi, annak te leszel a kutyája.
Amikor már azt hiszed, a férfiak nem süllyedhetnek lejjebb.

"különben szexnél többre nem számíthatnak, összeköltözés, házasság kizárt."
Valahogy nem is akarnék ilyenhez hozzámenni. SŐt együtt élni sme. :D

Szerintem a főzést úgy kel lfelfogni, mint egy álláshirdetésen a nyelvtudást: nem elvárás, de előny. ;)
Amúgy exemnél is elvárás volt, nem tudtam főzni, munka mellett tanultam is, örültem, hogy éltem, cska hétvégenként csináltam ezt-azt.
Most a covid miatt otthon rendszeresen főztem, és megszerettem, mert sikerélményt ad, kreatív dolog, férjem pedig jókat eszik és dícsér.
Esetleg pár alap ételt tanulj meg, ha kell, akkor meg tudod mutatni, ha akarsz tudsz, és ha már van pasif, úgyis kialakul magától a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!