Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van nőbe olyan aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van nőbe olyan aki azért nem mer párkapcsolatot kialakítani mert nem tud főzni?

Figyelt kérdés
2021. júl. 11. 14:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%

Nálam ez inkább csak egy ok a sok közül. Nyomós ok ugyan, de nem az egyetlen.

A többi hozzászóló nagyon szerencsés lehet, én viszont nem tudnék olyan férfit említeni a környezetemben, aki ezt tolerálná. Minden kapcsolatban a nők főznek, nekik "kell", és ha nem is a legelején, de elég hamar el "kell" kezdeniük, különben szexnél többre nem számíthatnak, összeköltözés, házasság kizárt.

2021. júl. 11. 15:28
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem. Te most társat keresel, vagy munkát egy étterem konyhájában.
2021. júl. 11. 15:52
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
11, hála istennek nem egy környezetben élünk. Az én környezetemben a férfiak kinevetnek vagy legalább is meglepődnek, ha az anyjuk akarsz lenni.
2021. júl. 11. 16:15
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

"Minden kapcsolatban a nők főznek, nekik "kell""

Ez így nem igaz. És miért is nekik kéne?

A házasság miért lenne kizárt? Ja, te hozzámentél biztos egy kiszolgálésra váró pasihoz, és most magadat is győzködöd.

Az én párom tud főzni és szokott is, és após jelölt is rendszeresen főz. Komplett vasárnapi ebédet is.

2021. júl. 11. 16:21
 15/29 anonim ***** válasza:
23%
14: Csak arról írtam, amit látok magam körül. Azt egy szóval sem említettem, hogy egyet is értek vele, mert nem, ez szerintem sincs rendben. Mégis ez van a fiataloknál is épp úgy, mint az 50-60 éveseknél. Fiatal alatt nem a tizenéveseket értem, abban a korban még más a helyzet. Ez az egyik oka annak, hogy nemhogy házas nem vagyok, de kapcsolatom sincs, nem is kellene. Errefelé annak sajnos a kiszolgáló személyzetként funkcionálás is alapvető feltétele. De talán igaza lehet a 13-asnak, nem mindegy, ki hol él.
2021. júl. 11. 16:31
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
A mai vilagban sztem nem gond. eleg sok csavonak egyaltalan nem szamit.
2021. júl. 11. 16:31
 17/29 anonim ***** válasza:
52%
#15: Te merre élsz? Budapesten és a Dunántúlon messze nem találom ezt ilyen markánsnak. Persze biztos akadnak, akik úgy gondolják, ahogy írtad, de nagyon sokan nem.
2021. júl. 11. 16:39
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
17: Sejtettem... Nem Budapesten, és a Dunától is keletre. Megjegyzem, itt a diplomás, komolyabb pozícióban lévő férfiak is pont úgy gondolkodnak erről, mint az iskolázatlan "aljamunkások". Ha egy nő nem tud/akar főzni, azonnal elásta magát. Más hiányosságokat jobban elnéznek, de a háziasság, gondoskodás hiánya kizáró ok, ilyen esetben csak megdugják a nőt egyszer vagy néhányszor, többet nem remélhet, mert szerintük ennyire jó/elég/alkalmas... :\ Azt hiszem, ide kelleni fog még vagy 20-30 év, hogy ez kikopjon, bár mivel a most születő gyerekek is ebbe nőnek bele, lehet, hogy az sem lesz elég.
2021. júl. 11. 17:05
 19/29 anonim ***** válasza:
Nekem sosem volt ez gond, mivel a férjem imád főzni.
2021. júl. 11. 17:10
 20/29 anonim ***** válasza:
15%

Nálam komoly előnyt jelentene :)

Gyerekkoromban szendvicset, hideget ettem (mert az jött be), általánossuli elsőben már nem tudták belémerőltetni az ebédet (amiről vannak rossz emlékeim az idióta tanárnőm miatt). Aztán suliba szintén szendvicset vittem, otthon meg kenyér+vaj+sajt+sonka+zöldség.

Így eltelt 20+ év, és ma már elképzelni sem tudnám, hogy levest, főzeléket, vagy ilyesmit egyek, sőt azt sem, hogy kanállal, villával egyek (kirázna a hideg, hogy fémmel húzom a fogzománcom, ami amúgy még cakkos).

Ismerkedésnél fura szokott lenni, hogy valaki elkezdi mesélni, hogy mit főzött - mert egyrészt abszolút nem tudom miről beszél, másrészt sajnálnám is rá az időt, mert én fél perc alatt pakolok ki a hűtőből, és fél óra múlva jóllakottan már vissza is pakolok :)

Amúgy miért nem tudsz főzni?

30/F

2021. júl. 11. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!