Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van nőbe olyan aki azért nem mer párkapcsolatot kialakítani mert nem tud főzni?

Nálam ez inkább csak egy ok a sok közül. Nyomós ok ugyan, de nem az egyetlen.
A többi hozzászóló nagyon szerencsés lehet, én viszont nem tudnék olyan férfit említeni a környezetemben, aki ezt tolerálná. Minden kapcsolatban a nők főznek, nekik "kell", és ha nem is a legelején, de elég hamar el "kell" kezdeniük, különben szexnél többre nem számíthatnak, összeköltözés, házasság kizárt.

"Minden kapcsolatban a nők főznek, nekik "kell""
Ez így nem igaz. És miért is nekik kéne?
A házasság miért lenne kizárt? Ja, te hozzámentél biztos egy kiszolgálésra váró pasihoz, és most magadat is győzködöd.
Az én párom tud főzni és szokott is, és após jelölt is rendszeresen főz. Komplett vasárnapi ebédet is.

Nálam komoly előnyt jelentene :)
Gyerekkoromban szendvicset, hideget ettem (mert az jött be), általánossuli elsőben már nem tudták belémerőltetni az ebédet (amiről vannak rossz emlékeim az idióta tanárnőm miatt). Aztán suliba szintén szendvicset vittem, otthon meg kenyér+vaj+sajt+sonka+zöldség.
Így eltelt 20+ év, és ma már elképzelni sem tudnám, hogy levest, főzeléket, vagy ilyesmit egyek, sőt azt sem, hogy kanállal, villával egyek (kirázna a hideg, hogy fémmel húzom a fogzománcom, ami amúgy még cakkos).
Ismerkedésnél fura szokott lenni, hogy valaki elkezdi mesélni, hogy mit főzött - mert egyrészt abszolút nem tudom miről beszél, másrészt sajnálnám is rá az időt, mert én fél perc alatt pakolok ki a hűtőből, és fél óra múlva jóllakottan már vissza is pakolok :)
Amúgy miért nem tudsz főzni?
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!