Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell párkapcsolatot kialakítani?
Akinek van ebben rutinja segítene?
Fiú vagyok, beszélgetek lányokkal, de több nem lesz. Hogyan kell ezen tovább lépni hogy nem csak barátnak szeretném hanem barátnőnek?
Vonzódás megvan de nem tudom hogyan kell továbblépni, vagyis inkább félek megölelni, megpuszilni. Mert mi van ha ő nem úgy gondolja...

Alapvető szoc. kompetenciáid megvannak?
---
A beszélgetést ugye nem téveszted össze a gombnyomkodással a telódon/gépeden?
---
Vonzó vagy a másik nem szemében? Miért nem?

19:23-as vagyok
Kedves 19:26-os válasz adója! Hadd mutassa be magát a kérdező. Még az alapvető infók sincsenek meg tőle/róla.

19:23-es vagyik
A rólad szóló infók elengedhetetlenek ahoz, hogy adekvát tanácsot tudjunk adni neked. Gondolod, mindenkire ugynaza a recept érvényes? Rosszul gondolod. Kérdező, tegnap óta képtelen voltál magadat néhány mondatban bemutatni. Ennyi idő alatt a nem ismert szavakat is kiszótárazhattad volna.
Számodra a partnerkapcsolat kialakítása nem időszerű még. Előbb talán fel kellene nőnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!