Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres többet?
Talalkoztam egy sraccal, le is fekudtunk elso talin. Alapvetoen nem szoktak jol elsulni ezek, mert nem szokott jo lenni a szex szamomra ilyen szitukban, de ez isteni jo volt. Nem is egyszer taliztunk. Teljesen meg voltunk orulve egymasert, szoval a szexualis kemia nagyon ott volt, latszott a sracon hogy teljesen megvadul ertem. Es ez kolcsonos is volt. Egyebkent jokat is beszelgettunk, tok jo elmeny volt az egesz.
Majd a masodik tali utan eltunt. Egyszer rairtam hogy miujsag vele akkor beszeltunk par szot es azota abszolut nem keresett.
Szoval a kerdesem az lenne hogy ez megis mit jelent. Teljesen ossze vagyok zavarva. Ha nem lett volna jo akkor egyreszt nem ugy viselkedik velem ahogy , masodszor nem hiv el masodik talira.. en abszolut nem szeretnek jelenleg komoly kapcsolatot szoval az sem lehet hogy errol beszeltunk es peldaul megijedt..
Tehat azt ereztem hogy olyan eros a kemia koztunk hogy kb masznank egymasra folyamatosan.. ha ez ennyire eroteljes volt miert van az hogy mar nem keres es ugy erzem nem is erdeklodik irantam?
Koszi elore is a valaszokat.
Lehet, hogy neked izzott a levegő, neki pedig egy jó dugás voltál csak a többi között.
Ha ez nem gond, akkor írj rá, persze.
Lehet, hogy ő nem csak egy dugást szeretett volna és most megtalálta azt, akitől mást is kaphat.
Vagy csak félrelépett, mert gödörben volt a kapcsolata és most inkább megpróbálja mégis rendbetenni azt.
Írj rá, semmit sem veszíthetsz!
Es mit kerdezzek tole?
Hogy miert tunt el? Vagy inkabb azt hogy szeretne e meg talalkozni vagy ez ennyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!