Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esnek hasra az orvosoktól? Egy burkoló többet keres.
Értelmi színt, presztizs, társadalmi rang. Általában az orvosi ingben nadrágban bőrcipőben jarnak apoltan míg egy burkoló nem úgy néz ki mint aki a magazinból lépett volna ki.
Az orvosok mindig jól keresnek és van karrier lehetőség akár még miniszter is lehet belőle, míg egy burkoló ha lerobban nincs pénz és a karrier maximum építőipar cégben merülhet ki de nem megy az építőipar annak is vége.
Nekem az ambició imponál egy orvos esetében, a kitartás. Tudom hogy sose tudnék annyit tanulni,mint amennyit egy orvos és sose tudnék annyit dolgozni, ezért felnézek rájuk, de az orvosnőkre is felnézek :)
Szerintem azért mert a nőnek kell,hogy felnézhessen egy férfira... nekem apám, bátyám, nagybátyám, unokaöcsem mind szakmunkás és tudom hogy azért mert nem volt bennük semmi ambició, kitartás, nem akartak tanulni, egyikőjüknek sincs meg az erttségije. Nekem ez nem imponál 2 diplomasként, 3 szakmával. És itt megjegyzem, hogy ettől függegten volt szakmunkás párom, akit nagyon szerettem. mas okokból fel tudtam rá nézni.
"nekem apám, bátyám, nagybátyám, unokaöcsem mind szakmunkás és tudom hogy azért mert nem volt bennük semmi ambició, kitartás, nem akartak tanulni"
De van bennuk egy jo adag dexteritas es kreativitas. Igenyes szakmunka is letezik, foleg regi epuletek, jarmuvek restauracioja.
36F incel
Mert a legtöbb suttyó. Ritka a normális, művelt, intelligens köztük.
Ha meglàtnak miniszoknyában rögtön kijön belőlük a kultúra, kiesik a szàjukon a kapa.
Én ugyanígy vagyok a gyógytornászokkal, ápolónőkkel, tehát a kórházak női dolgozóival. (És természetesen a női orvosokkal is.)
Értelmesek, kedvesek és műveltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!