Egy burkolo mennyit keres naponta?
Figyelt kérdés
Tudom hogy sok mindentől függ de biztos hogy lehet tudni hogy mennyit keres egy nap KB.2021. márc. 6. 18:35
3/12 anonim válasza:
2
Te 2050-ből jöttél, ahol 10 millió forintba kerül egy kenyér?
4/12 anonim válasza:
Pedig a kettesnek igaza van, egyedül azt hagyta ki, hogy a 10 millió áfa nélkül értendő.
5/12 A kérdező kommentje:
Egy nap alatt gondoltam nem 1 evben
2021. márc. 6. 20:24
6/12 anonim válasza:
Nem is 1 évre, hanem 1 napra értendő a 10 millió. Plusz áfa, természetesen.
7/12 anonim válasza:
Ismerősöm 15öt kér ha havernak dolgozik, 20at ha nem havernak.. naponta (max 8 órát melózik ennyiért)
8/12 anonim válasza:
Pesten 5,000/nm alatt ritkán találsz olyat aki ismeri az egyenes és derékszög fogalmát.
Nekem 40 nm-t két nap alatt lerakott egyedül a burkoló és fél nap alatt ki is fugazta.
9/12 anonim válasza:
Nem értem a lepontozásokat, több burkoló kommentelő megerősítette már, hogy milliomos, tan irigykedtek??? >:D
10/12 anonim válasza:
9
Forintban a milliomos nem túl nagy dolog. 3 ezer euró, valaki számára a minimális fizetése.: :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!