Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan nő, aki nem jönne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, aki nem jönne össze olyan pasival, aki sokkal többet keres, mint ő, mert kevésnek érezné magát?

Figyelt kérdés
Például egy Coop-os pénztáros nő a maga szerény brutto 180 000 Ft-jával, egy olyan pasival, aki szoftverfejlesztőként bruttó 1,8 milliót keres.
2021. jan. 5. 15:33
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Ja, a sok femináci, aki még egy randimeghívásnál is felezni akarja egy 200 forintos kávé árát.
2021. jan. 5. 15:42
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Míg Magyarországon éltünk, tanárként alig kerestem többet, mint egy pénztáros, és mégis összejöttem egy fejlesztővel. (Igaz, nem keresett 1,8 milliót, mert ez még mindig nem átlagos fizetés programozóknak.) Semmivel sem éreztem kevesebbnek magamat nála, és ő sem engem. Szerencsére azóta külföldön élünk, és itt nincs ilyen hatalmas eltérés a fizetésünk között.
2021. jan. 5. 15:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok kevesebb másnál mert nem a fizetésem értéke határoz meg. Mondjuk nagyon gazdag pasi nem jönne be, mert eltérő életmódunk lenne, de ha szeret és meg tudjuk oldani, akkor nem gond.
2021. jan. 5. 15:58
 4/8 A kérdező kommentje:

Mit tanítasz?

2021. jan. 5. 15:59
 5/8 anonim ***** válasza:
35%
Olyat még a világ nem hallott nő szájából, hogy "nem jövök veled össze, mert túl gazdag vagy" :D
2021. jan. 5. 16:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kevésnek érezném magam, hanem rossz lenne, hogy visszatartanám, pl nekem nem tellik drága nyaralásra, vagy ha ezt le kéne máshogy dolgoznom.
2021. jan. 5. 16:04
 7/8 anonim ***** válasza:
39%
Ha keveset keresnék, akkor nem érezném magam egyenrangú félnek a partneremmel. Szóval igen, abban az esetben frusztrálna a nagy anyagi különbség, viszont én szerencsére egész jól keresek és a szüleimtől is kapok mindig, így nem zavar, ha gazdag a pasi is. Sőt, én el is várom, hogy viselkedjen úriemberként, vegyen nekem ékszereket, fizessen az étteremben, jöjjön velem nyaralni stb. Persze én is veszek neki ajándékokat, de azért tudja, mi az illem.
2021. jan. 5. 16:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Pár éve nem jöttem össze egy olyan pasival,aki informatikus volt,én akkor kb 120 ezret kerestem,mondjuk én már bőven 30 felett vagyok,fiatalkoromban lehet nem zavart volna.Így kissé kínos volt,hogy randikon mindig mindent ő fizetett...
2021. jan. 5. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!