Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem magam kevésnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magam kevésnek a lányokhoz?

Figyelt kérdés

Már 16 éves korom óta ezt érzem, nagyon rossz mert másnak már volt barátnője, én meg csak azon gondolkoztam hogy nekem sosem fog összejönni. Mert én valamiért nem keltem fel a lányok figyelmét. Én nem vagyok érdekes, vicces emiatt nem tudnak büszkélkedni a barátnőik előtt. Neten sokat próbálkoztam, de nekem semmi nem jön össze. Lehet hozzám nem illik egy lány sem?

Úgy érzem sosem lesz barátnőm.

2020. szept. 14. 22:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Itt csak egy problémát látok, a béka segge alatt lévő önbizalmat!

Szedd már össze magad egy kicsit, ne sírjon itt feleslegesen a szád!

2020. szept. 14. 22:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert megoldás helyett kifogást keresel... úgy nem lehet csatát nyerni hogy feltett kézzel állsz oda. A net... egy Casanovának sem fog összejönni csettintésre, elég gyenge a netes ismerkedés "hatékonysága". Élőben a 0 másodpercben ott tartasz mint egy netes ismerkedésnél a x. levélnél - azonnal látod és van személyes kontaktus.
2020. szept. 14. 22:34
 3/10 anonim ***** válasza:
7%
Csak és kizárólag az anyagi helyzet határozza meg ezt. Ahogyan lesz az embernek saját lakása és remek kocsija, maguktól fognak sorszámot tépni a nők eléd térdelve.
2020. szept. 14. 22:38
 4/10 anonim ***** válasza:
18%
,,lesz saját lakásod"
2020. szept. 14. 22:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van 2 lakasom és egy sport autóm is.Ez a nem rossz havi bevételemnek köszönhető.Jelzem halkan,hogy még sincs nőm.De például én alacsony vagyok.
2020. szept. 14. 23:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Valóban a pénz sem minden, ahhoz is el kell tudni adni magad valamennyire. Bár az tény és való, hogy jócskán tud lendíteni a dolgokon, ha tényleg van sok pénze valakinek. Sok nő vágyik anyagi biztonságra, így egy olyan pasira is, akinél ez megvan. Én nem vagyok gazdag, néha akadnak nők ettől függetlenül. Mondjuk szegény sem vagyok. De nálam semmi köze a pénznek a nőkhöz. Volt olyan nőm, aki a 3 hónap alatt nagyjából 200 forintomban volt. És valami Adonisz sem vagyok. Sokszor én is alul érzékeltem magam a nők irányába, néha még most is. De ezt lényegében sosem önbizalom hiánynak éreztem. Saját magamat teljesen jóra értékeltem általában, meg voltam elégedve magammal és tisztában voltam a hibáimmal is. Ami miatt kevésnek éreztem magam az az volt, hogy számtalan példából azt láttam, hogy nem egy olyan férfi kell a nőknek manapság, amit én képviselek. Sokkal inkább kell nekik egy külsőségekre, divatra, hízelgésre, süket, de állandóan határozott dumára adó férfi, mint egy olyan komolyabb gondolkodású, nyugodtabb, koránál érettebb stílusú, casual öltözetű férfi, amilyen én vagyok. Neten én sem tudok semmit összehozni. Tinderről is épp összejött pár beszélgetős randi, de ennyi. Oda kimondottan nem olyan pasikért járnak a csajok, mint én. Voltam matcheim, nem panaszkodok, de közel sem annyi, mint egy 8 általános szintjén járó, csini frizurájú, vagány tetkós, megye kettes focistának. Élőben viszont összeakadtam olyan lányokkal, nőkkel, akiket megfogott a jellemem. Persze ehhez kellett olyan helyzet is, ahol nők közelébe jutottam, komolyabb szinten, mint egy Tescos sorok között egymás felé sétálás.
2020. szept. 15. 00:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#3 Állandóan itt erőlteted az anyagi szarjaidat. Nem ettől lesz nőd az egyszer biztos.

Kiírhatod minden odaillőnek tűnő kérdéshez, de mindig lenulláznak. Nem zavar?

2020. szept. 15. 05:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Mert nem tudsz valóban semmit felmutatni, amihez egy nő vonzódhatna. Tedd először rendbe az életed többi részét. Pénzt már keresel, van előtted karrier, tudod már mit akarsz az élettől? Edzeni jársz-e? Tudod-e hogy kell beszélni az emberekkel, vannak-e jó barátaid, tudsz-e ügyesen kommunikálni?

Na ha ezeket rendbe raktad, akkor foglalkozz a csajokkal.

2020. szept. 15. 09:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem zavar a nullázás, mert saját tapasztalatból indulok ki. Egy kocsi hiánya még szó-szó, de szüleivel élő férfival a prostikon kívül nincs az a nő, aki lefeküdne.

2020. szept. 15. 10:25
 10/10 anonim ***** válasza:
9. Akkor sem, ha informatikusként 500 ezret keres, amiből a szüleivel élve 400 ezret eltesz, vagyis évi 5 millió forintot és így gyűjt saját lakásra?
2020. szept. 15. 12:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!