Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam kevésnek a lányokhoz?
Már 16 éves korom óta ezt érzem, nagyon rossz mert másnak már volt barátnője, én meg csak azon gondolkoztam hogy nekem sosem fog összejönni. Mert én valamiért nem keltem fel a lányok figyelmét. Én nem vagyok érdekes, vicces emiatt nem tudnak büszkélkedni a barátnőik előtt. Neten sokat próbálkoztam, de nekem semmi nem jön össze. Lehet hozzám nem illik egy lány sem?
Úgy érzem sosem lesz barátnőm.
Itt csak egy problémát látok, a béka segge alatt lévő önbizalmat!
Szedd már össze magad egy kicsit, ne sírjon itt feleslegesen a szád!
#3 Állandóan itt erőlteted az anyagi szarjaidat. Nem ettől lesz nőd az egyszer biztos.
Kiírhatod minden odaillőnek tűnő kérdéshez, de mindig lenulláznak. Nem zavar?
Mert nem tudsz valóban semmit felmutatni, amihez egy nő vonzódhatna. Tedd először rendbe az életed többi részét. Pénzt már keresel, van előtted karrier, tudod már mit akarsz az élettől? Edzeni jársz-e? Tudod-e hogy kell beszélni az emberekkel, vannak-e jó barátaid, tudsz-e ügyesen kommunikálni?
Na ha ezeket rendbe raktad, akkor foglalkozz a csajokkal.
Nem zavar a nullázás, mert saját tapasztalatból indulok ki. Egy kocsi hiánya még szó-szó, de szüleivel élő férfival a prostikon kívül nincs az a nő, aki lefeküdne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!