Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam kevésnek a lányokhoz?
Ha csak ennyiből állnál akkor tényleg kevés lennél. De egy ember sokkal több ennél, csak fel kell fedezni magadat. Plusz, attól még hogy neked ez a véleményed magadról, másnak nem biztos hogy ugyanez.
Egyébként én is nagyjából ugyanebben a helyzetben vagyok, szóval tudom mit beszélek.
F
Szia! Én pont így éreztem magam, csak éppen az ellenkező nemet képviselem! Nincs olyan, hogy unalmas. Biztosan van valami, amiről szenvedéllyel beszélsz, vagy amit szenvedéllyel csinálsz! Ha valakiben találsz ilyen közös pontot és jól ki is jöttök, akkor tudni fogod, hogy miről beszélj, hogy mit csinálj, hiszen érzed, hogy valakit végre megéri közel engedni magadhoz!
,,Minden" ember vágyik társra, ez érthető, de nem kell siettetni azt, aminek még nem jött el az ideje! És több önbizalmat! Sok sikert! ☺
Biztos, hogy nem vagy unalmas, csak olyan lányt kell találnod, akivel megvan a közös hang.
Az meg egyáltalán nem baj, hogy nincs sok barátod. Senki nem fog a fészbuk lájkjaid meg az idétlen partizós fotóid miatt jobban szeretni. (Nőként írom ezt.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!