Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kapcsolatban jóval többet keres a férfi a nőnél akkor a nő aranyásónak számít?
En jol kereso ferfit eddig csak smucigban láttam aki még a saját kölyke szájábol is sajnálná a kaját is.
A mai ffiak maguknak kaoarják csak a gesztenyét. Parkapcsolat szeretet odaadás es család fogalma nekik nem is letezik.
Nem feltétlen.
Vannak jobban fizetett szakmák, hivatások és vannak a minimálbéres vagy életpálya szerint megállapított bérek.
Mi ugyan már házasok vagyunk, jelenleg a férjem vállalkozó, 500E-1M között van a fizetése.
Nekem Nincs 300E a bérem sajnos, de nem vagyok elégedetlen, van aki ennyit se kap…
Régebben volt idő amikor még ő is alkalmazott volt, és annyit keresett, mint én. Sose volt ez probléma köztünk.
Jól keres, biztos a családi háttér.
Nem költöm fölöslegesen a pénzét, de szívesen ad ha kell :D
(Ettől még nem a Gucciban vásárolok és nem Prada cipőben járok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!