Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagban nézve ha egy 26 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagban nézve ha egy 26 éves férfi eddig összesen 10 nővel létesített szexuális kapcsolatot élete során, az jó aránynak számít?

Figyelt kérdés
Nyilván egy 26 éves nőnek ez a szám sokkal magasabb.
2022. márc. 20. 01:31
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
21%

Az attól is függ, kikkel voltál együtt.

Ha 10 ilyen szintű nő volt meg:

[link]

Az jó.

2022. márc. 20. 01:42
 2/25 anonim ***** válasza:
74%
#1: fekete szemöldök platinaszőke hajhoz. Ez a liverpooli prolik stílusa, és akkor még finom voltam.
2022. márc. 20. 01:49
 3/25 A kérdező kommentje:
A 10-ből 5 ilyesmi volt csak barna hajjal. A többi picit teltebb, de nem elhízott.
2022. márc. 20. 01:52
 4/25 anonim ***** válasza:
14%

Gondolom, te egy féltékeny nő vagy, hogy ilyen semmiségbe belekötsz.

2022. márc. 20. 01:53
 5/25 anonim ***** válasza:
83%

Már alapból elmondhatatlanul nagy vesztes vagy ha így tekintesz a szexre. Ezt még csak nem is olyanként mondom aki szerint a szex mindig érzelmes és intim, és csak akkor van értelme, ha a pároddal csinálod, hanem olyanként aki tud élvezni alkalmi kalandokat.

Ha nem puszta élvezetből szexelsz, hanem ebben méred az értéked, az lúzer mentalitás, amit nem is értem, hogy miért nem röhögünk ki gyakrabban társadalmi szinten.

Próbálj meg megfogalmazni egy hasonló kérdést bármi másról, mint a szexről, és meglátod, hogy milyen gyengének és elkeseredettnek tűnsz tőle.

"26 évesen életem során eddig 3 közeli, és 8 távolabbi haverom volt eddig; ugye ez jó arány? Nem túl kevés, igaz? Tudom, hogy a menő embereknek több van, de remélem nem kell szégyenkeznem :("

2022. márc. 20. 01:55
 6/25 anonim ***** válasza:
17%
Ha 10-ből 5 ilyen szintő nőt tudtál megdugni, mint amit 1-es linkelt, akkor a csúcskategóriás játékosok között az utolsó helyen kullogsz. Ők ilyenkor már inkább az 50 fele járnak. Szedd össze magad!!!!!
2022. márc. 20. 01:57
 7/25 anonim ***** válasza:
86%
Hihetetlen abban mérni akármit is, hány punciba dugtad be a kukid. Ez tiszta abszurd.
2022. márc. 20. 02:21
 8/25 anonim ***** válasza:
4%

Bojlertestű feminunik egyből megjelennek a részletes ideológiával, természetesen az a nyerő, ha valami dagadt, dongalábű szőrös feminácit reszelsz egy életen keresztül...

Milyen lúzer vagy már bzmeg, mert 1 életed van, és pasaként ki akarod használni....aminek természetesen megvannak a női verziói is, de femikukis asszonyságok erre már nem térnek kifele.

2022. márc. 20. 02:35
 9/25 anonim ***** válasza:
88%
Egyáltalán nem kell ronda nőkkel szexelnie, de szerintem többet érne, ha boldog kapcsolatban lenne egy neki tetsző nővel, nem lyukakat tömködne. De kinek mi.
2022. márc. 20. 02:57
 10/25 anonim ***** válasza:
93%
Azt kívánom bárcsak 1 nővel szexeltél volna eddig összesen, az viszont életed szerelme lenne, akivel nagyon jól megvagytok együtt már sok éve egy kapcsolatban.
2022. márc. 20. 03:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!