Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagban nézve ha egy 26 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagban nézve ha egy 26 éves férfi eddig összesen 10 nővel létesített szexuális kapcsolatot élete során, az jó aránynak számít?

Figyelt kérdés
Nyilván egy 26 éves nőnek ez a szám sokkal magasabb.
2022. márc. 20. 01:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Drágám, attól, hogy megvan a lehetőséged valamire, nem muszáj vele élned. Nekem is megvolt bőven, mégis csak 3 partnerem volt, a negyedik a vőlegényem és egyidős vagyok veled. És ami a legfontosabb, mindegyikkel korrekt voltam és egyenes.

Kicsit ízlelgesd ezt és nézz magadba, ezek közül a nők közül hánnyal voltál normális kapcsolatban, hányat csaltál meg, hánynak hazudtál szerelmet, hogy megdughasd és társai? Mert ez a rész az, ami nem mindegy. 26 éves korára az embernek illene felmutatni ennyi partner közül egy korrekt párkapcsolatot és tanulni a hibáiból azzal kapcsolatban, hogy hogy bánunk más emberekkel. Ezekkel hogy állsz? Remélem nem gondolod, hogy egy számtól önmagában jobb parti leszel, mint az, akiről tudni, hogy korrekt, hűséges és látott már párkapcsolatot közelről - függetlenül a partnerei számától.

2022. márc. 20. 07:57
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Párom 28 évesen 20-30 közt járt, nem mondott konkrét számot. Ehhez képest le vagy maradva, de behozható 🤷‍♀️

Aki ebben méri magát, az egy igazi idióta. Soha nem zavart a magas szám, mert jóval előttem hozta össze. Mikor mi találkoztunk már jó ideje egyedül volt minden téren. Az viszont zavart volna, ha ez nem csak egy számadat, hanem erre büszke, vagy ettől "3 cmrel hosszabb a farka", mert ő aztán férfi.

Egyébként 26 éves nő vagyok és párom az első, akivel lefeküdtem. Szóval...

2022. márc. 20. 09:04
 23/25 anonim ***** válasza:
és egy 33 éves 0 nővel, az jó arány?
2022. márc. 20. 09:34
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Számomra taszító, sőt az még jobban szánalmas, hogy reklámozza, és ebben méri az értékét, hogy a pömpölőjét hány lyukba sikerült dugnia. Ennél még az állatok is értelmesebbek.

Nekem 26 éves koromig 2 partnerem volt, mindkettővel évekig együtt voltam.

2022. márc. 20. 11:17
 25/25 anonim ***** válasza:

Bár én jócskán levagyok maradva, csak 1 valaki volt. De mégis jóval előrébb vagyok, mint te, mert az illető végül a férjem lett és 12 éve vagyunk együtt.

Szóval mire mész vele, hogy ennyi lyukat betömtél? Mihez mérten jó arány? 😄 29N

2022. márc. 20. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!