Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagban nézve ha egy 26 éves férfi eddig összesen 10 nővel létesített szexuális kapcsolatot élete során, az jó aránynak számít?
Ha nekem ilyet kívánna valaki, megsértődnék.
11. Korábban én is nagyon belefolytam az alkalmi szexbe. 28 évesen volt most kb. 25 partnerem az életemben, abból igaz 15 db kb másfél év alatt jött össze 21-22 éves koromban. De nem nyertem az alkalmi szexből a világon semmit sem, utólag visszanézve tök értelmetlen és felesleges tevékenység volt. Abbahagytam teljesen már jó ideje, mert a végén már csak azt éreztem a szex után, hogy mi a fenét keresek én itt egy viszonylag idegen ember mellett, akit alig ismerek és alig érdekel.
Sokkal jobban irigylem azokat az ismerőseimet, akik sosem lettek szexőrültek semennyi időre sem, nem akartak össze-vissza kefélni, hanem hosszú távon értelmes kapcsolat(ok) kialakítására törekedtek. Úgy érzem lelkileg is elhasználtam magam kicsit a sok dugással.
#4:
"Gondolom, te egy féltékeny nő vagy, hogy ilyen semmiségbe belekötsz."
Féltékeny? Mégis mire? Én is szép vagyok, és soha életemben nem irigyeltem a szőke vagy szőkített, "angyalinak" tűnni akaró nőket. (Ha olyan nagyon akarnám, én is kiszőkíttethetném a hajamat, mivel világos a szemem és a bőröm, de eszembe sem jut ilyesmi.) Soha nem akarnék olyan hatást kiváltani a férfiakból, mint ők, továbbá az a mennyiségű figyelem, ami rájuk irányul, nekem a hátam közepére sem hiányzik. Pláne nem azokból a recskabajnokoktól, akikből az ilyen kétségkívül szép, de sajnos a piaci igényeknek megfelelően proli qrva fazonúra maszkírozott, amúgy véleményem szerint jobb sorsra érdemes nők élnek. Jennifer Lawrence nem véletlenül volt totál kibukva, amikor a meztelen fotói ilyenek kezébe kerültek, őszintén együtt éreztem vele és sajnáltam.
Nőként messzire kerülöm az ilyen alakokat. Két ilyen pasit ismerek, akiknek életcél minél több nőt megdugni. Mindkettő nagyon gáz. Komoly önértékelési gondjuk van. Semmivel se jobbak, mint azok a csajok, akik két jó szóért bárkivel lefekszenek. Normális kapcsolatra teljesen alkalmatlanok. Az egyik ráadásul elmúlt 40, de úgy viselkedik, mint egy kangörcsös kamasz. Rendesen megkeseredett abba, hogy egyre kevesebb sikere van.
Hasonló korú nőként én inkább komoly kapcsolatot keresek, házasságra és gyerekre vágyok, lehetőleg 40 előtt. De ha ez nem lenne elég elkerülni a fajtát: mindenkitől azt hallom, hogy azért volt a srácnak csak egyéjszakás kalandja, mert nem talált olyan nőt, aki kérne abból a bénázásból másodszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!