Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Postás férfiként lehet esélyem egy normális vékony nőhöz?
Mondjuk nem értem, miért pénzéhes r*bancok, ha a saját részüket kifizetik!
"Pènzèhes r@banc az összes,amint látni."
Ez nem igaz. Én is anno falhozvert lófäsz voltam anyagilag mikor összejöttünk az asszonnyal.
27
Azért elítélendő dolog mert te is azért akarod hogy a partnerednek is legyen jól fizető állása, hogy a tied mellé az Ő pénzével is rendelkezz! Vagyis hiába keresel jól, szamítanàl a másik fél pénzére is! Hogy még inkább luxusban élj. Ez ez a számító viselkedés undorító.
Rosszabb annàl mikor egy postás vékony férfi , szintén vékony nőt keresne maga mellé.
35
Nem akarok az ő pénzével rendelkezni, ellenben nem szeretnék otthon ülni a gyerekszobádban, anyád lakásában, és számolgatni a virágokat a tapétán, csak azért, mert te nem tudsz kifizetni egy vacsorát/mozit/wellnest. stb.t (Hangsulyozom, a saját reszedet)
35
Mindkettő felszínes dolog! Csak a felszínesség targya más! A különbség az, hogy én rendelkezem a te külsőségekkel szemben támasztott elvárásaiddal,(vékony vagyok). Te viszont nem tudod nyujtani azt, akit én elvárok! Egy vékonydigger vagy! Felszines, vékonyéhes!
Erzed a kettősmercét!?
Amint láthatod, igazolták a korábbi válaszomat, miszerint a FÉRFIAKNAK nem kell DUCI, NEM SZÉP NŐ
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!