Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sohasem lesz már boldog életem (többi lent)?

Én fentebb írtam, hogy egy kedves és megértő pszichológus is tud ezen segíteni. Segít átlendülni a testképzavaron is. Esetleg a sport még gyógyír lehet, új hobbik, stb. Szerintem picit rá vagy feszülve a témára. :)
1 voltam.

30-as:
"De ez csak egy tipp, mivel semmit nem mondasz arról, hogy milyen visszajelzéseket kaptál azoktól a nőktől, akikkel volt személyes találkád."
Hazudni fognak, hogy ne sértsék meg a lelkét, sosem ad egy nő használható visszajelzést. Max a légy önmagad, légy lovagias, ne görcsölj és társait, amik wc papírnak se jók.
Kérdező: más dolog, hogy jóképűnek érzed e magad, meg az, hogy a nők is annak tartanak e. A 30-as szerint belül rohadt vagy, szerintem nincs baj a személyiségeddel, elég normálisan írsz. A külsődre sem azt írtam, hogy ronda vagy, csak hogy átlagos, ami manapság nagyon nem elég.
"Kérdező: más dolog, hogy jóképűnek érzed e magad, meg az, hogy a nők is annak tartanak e. A 30-as szerint belül rohadt vagy, szerintem nincs baj a személyiségeddel, elég normálisan írsz. A külsődre sem azt írtam, hogy ronda vagy, csak hogy átlagos, ami manapság nagyon nem elég."
Ezzel az a probléma Musztafa Kebab, hogy a nők is annak tartanak, ugyanis 300-400 nő párba állt velem, ergo jóképűnek tartott. Photofeeleren sok nő azt nyomta rólam, hogy very attractive. Ez neked mit jelent? A belülről rohadásra reagálnék! ÉN NEM ROHADOK BELÜL, csak személyiségbeli, magabiztosságbeli problémáim vannak amik hátráltatnak.

#32 Ne adj szavakat a számba, megkérlek rá! Sehol nem írtam és még csak nem is utaltam arra, hogy a kérdező "rohadna belülről". Az, hogy valakinek van valamilyen problémája egyáltalán nem egyenlő azzal, hogy belül rohad. Nem is tudom honnan szedted ezt a baromságot.
Szerintem sincs konkrétan baj a kérdező személyiségével, de attól még lehet olyan tulajdonsága, ami szinte ellehetetleníti, hogy kapcsolatot építsen nőkkel és ez a legritkább esetben a külső.
#30 voltam

Valami akkor is sántít az egész kérdéseddel, mert ennyi matchből ilyen rossz arányhoz még annál is tirpákabbnak kell lenned, hogy "ne kerülgessük a forró kását, gyere fel hozzám" vagy ha valami konkrét, közepes, nem túl durva fétissel állsz elő.
Vagy azt tudom elképzelni, hogy vettél prémiumot és kamu matcheket kaptál, hogy hízzon a májad.
Meg azt sem értem, hogy ha vadidegen emberek ilyen magasra pontoztak, akkor itt miért nem osztasz meg magadról képet.

"Meg azt sem értem, hogy ha vadidegen emberek ilyen magasra pontoztak, akkor itt miért nem osztasz meg magadról képet."
A gyakorin kialakult rólam egy kép már és félek, hogy valaki visszaélne a fotómmal. Photofeeleren gyakorlatilag nincs kockázat abban, hogy képet mutatok másoknak, itt nagyobb a kockázat, ennyi. Egyébként nyilván a 330 matchből lehetett mondjuk 10 kamu, szóval ez a kamu matchekkel hízott a májad nem lehet igaz. Nagyon sok nővel álltam szóba tinderen csak valamikor elakadt a beszélgetés. Viszont mivel párba álltunk így nem a külső a baj, mert akkor párba se álltunk volna. Mivel senkivel se voltam ezek közül a párok közül bunkó vagy valami, így csak arra tudok gondolni, hogy az írás alapján unalmasnak tűntem.
"Mert lehet kiderül, hogy az értékelés fals...😅"
Fentebb leírtam, hogy mitől félek valójában. Biztos vagyok benne, hogy te egy személyben jobb értékelést tudnál adni, mint az összes Tinderens vagy photofeelres nő, elvégre a gyakorisoknak van szemük, a photofeelereseknek meg nincs. (irónia) Bár mondjuk azzal tisztában vagyok, hogy a fórumon az emberek egy része mindig a legrosszabbat feltételezi a másikról. Ugyanezzel a mentalitással találkoztam már, csak akkor éppen csórónak gondoltak, pedig az sem vagyok.

"Nagyon sok nővel álltam szóba tinderen csak valamikor elakadt a beszélgetés."
Ez az, ahol a hiba keresendő.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!