Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sohasem lesz már boldog életem (többi lent)?
Köszi a kommentet utolsó válaszoló de ezt a három pipásnak címeztem.
Van 300-400 nő tinderen aki jobbra húzott (vonzónak gondolt) és vannak a photofeelres nők akik látták a fotómat és vonzónak értékelték. Ezzel szemben a gyakorisok akik velük ellentétben sohasem láttak, megmondják hogy ronda vagyok. Kicsit ellentmondásos!
Szóval értitek, a photofeelren meg a tinderen láttak rólam képet, itt meg nem. Akkor ki is tudja jobban?
(légyszi ne jelentsétek, mert gondolkoztam képküldésen de még nem hoztam döntést, és nem akarom hogy töröljék)

300-400 matchből azért (főleg ha 7-es a Photofeeler is, tehát semmi trükk nincs benne, mint masszív kiemelés ultraprémium tagsággal meg geolokáció módosítással) legalább 20%-kal ki kellett alakulni valamiféle "szia-sziánál" vagy "szia-unmatch"-nél tartalmasabb beszélgetés, ha nem is mindegyikkel mentetek át más platformra vagy lett élőszereplős randi vagy webcam.
Az pedig akárhogy is, de minimum 30-40 különböző lány. Mivel az írásképed alapján nem a falusi suttyó vagy, aki a dohánybolt mellett issza a Dragon keserűt, nem tudom elképzelni, hogy nem jöttél rá, nem kaptál ekkora mennyiségű nő közül reális visszajelzést, hogy mi a gond veled.

#25: Az a baj, hogy nem számítás, hanem tapasztalat. Mikor én Photofeeler 7-8-9-es férfiak képeivel teszteltem a Tindert is eleve ilyen sok match nem jött össze, mert hamarabb töröltem pár hét után az alkalmazást meg nem vettem semmilyen fizetős dolgot (talán ezért).
Ellenben nemhogy 400-ból 4, de kb. 30-ból már 4-5 lány kapásból rám írt és nem ilyen semmitmondó sziákat, volt aki olyannal indított, hogy "nálad vagy nálam?" és kialakult belőle egy csípős kis flört.
Meg hitetlenkedtek páran, hogy "Ugye nem kamu vagy?" meg "Szeretnélek látni webcamon" meg ilyenek.
Egy teljesen más, ellentétes tapasztalat volt, mint mikor átlagos férfiként Tindereztem. Ott úgy kellett valósággal harapófogóval szóra bírni a nőket, látszott, hogy érdektelenek és uncsizásból írogatnak, amikor épp nem válaszol nekik egyetlen jó pasi matchük sem, jó pasiként meg érdekes módon még ők exkuzálták magukat, hogy "bocsi, ha lassan válaszolok, de épp dolgozom és figyel a főnök" meg "álmos vagyok, holnap folytatjuk" nem pedig simán eltűnik, aztán másnap délután ilyen "bocsi, bealudtam".
Ha mindkettőt megtapasztalod, érzed a különbséget, szavakban nem lehet annyira érzékeltetni. Szinte mint kés a vajban úgy halad a dolog a szex felé, legyen bármilyen mamlasz is a szöveged, mint mikor egy csúszdán csúszol lefelé, ahol segít a gravitáció, a másik oldalon meg hegyet mászol, ahol hátráltat.
Úgyhogy én elsőként annak az okát keresném, hogy 400-ból miért csak 4, azaz a teljes match 1%-ával lett valami. Ennél annak többnek kéne lenni, akik igazi kis vérmes vadmacskák és ők kezdeményeznek nálad, ők vadásznak le téged.
Igazából teljes képet akkor tudnék mondani, ha látnám az egész beszélgetést, hogy hol siklott el a dolog, illetve ha bővebb, részletesebb tapasztalati beszámolót kapnék a 4 élő randi folyamatáról.

"Az utolsó nagyon jól ír. Átlagos kinézetű vagy, ezért nem vagy sikeres a nőknél."
Ezzel a kommentel még nem teljes a kép, tehát valami téves. Rengeteg átlagos kinézetű férfinek van párja, tehát valami más problémának kell lennie. Nekem a belsőm a probléma, frusztrált vagyok és szorongó, görcsösen próbálok ismerkedni, ezek mind negatív dolgok ismerkedéskor.
Viszont nekem vannak (volt) barátaim akik Tindereztek anno és szerintem minimum! az átlagos szintet megütik és még sem lett ennyi párjuk Tinderen, mint nekem. Tehát ha nekik minimum átlagos kinézettel lett 70 párjuk, akkor nekem hogy lett 300-400, hogyha szerinted átlagos a külsőm? Erre keresem a választ.

Kérdező, hagyd el ezeket a Tinder meg Photofeeler statisztikákat, ha jól vagy legalább átlagosan nézel ki, akkor nem a külsőd a probléma, és ezt már a kérdésed alapján te is felismerted. Innentől kezdve meddő vita itt bizonygatni idegeneknek, hogy igenis így-úgy nézel ki, engedd el!
Ahogy írtad, görcsös vagy, ráfeszülsz a témára és ezért lehet nagyon zárkózottnak vagy akár agresszívnak (elfojtottan) is tűnhetsz, ami nyilván nem szimpatikus a randipartnereidnek. De ez csak egy tipp, mivel semmit nem mondasz arról, hogy milyen visszajelzéseket kaptál azoktól a nőktől, akikkel volt személyes találkád. Pedig az már lényeges információ lenne, ami mentén el lehetne indulni. Btw a 300-400 matchből hány nővel beszélgettél ténylegesen, hogy "csak" 3-4 randi lett belőle?
Egyébként ha már ilyen jól felismerted, hogy a frusztrációd miből fakad, és mennyire nagy hatással van az életedre, akkor én a szakirodalom felé fordulnék első körben, pl. szorongások feloldása, dühkezelési technikák (görcsölős embereknél is működnek általában), akár valamilyen alap meditációs technika elsajátítása, hogy le tudj csillapodni.
Továbbá, igyekeznék másra helyezni a fókuszt az életemben, hiszen ha jelenleg aktívan nem tudsz változtatni ezen az állapoton, akkor valami más talán adhat sikerélményt, ami meglátszik a kisugárzásodon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!