Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sohasem lesz már boldog életem (többi lent)?

Figyelt kérdés
Jóképű srác vagyok, de valami nagy baj van velem, ami miatt nem jönnek össze a dolgok (maximum randiig, de erről lentebb). Tinderen több mint 300 párom lett, photofeeleren pedig több képem is 10/7.0 felett végzett (lett 6.9 is). Ezt csak azért írtam le, hogy bebizonyítsam, hogy előnyös a külsőm. Mindezek ellenére nem megy a csajozás. Vagyis valamennyire megy, mert volt több randim is, de minden alkalommal az első randi volt az utolsó. Netes társkeresőn hoztam össze a randikat, élőben nem merek leszólítani idegen nőket. Egyszerre szeretnék egy társat de nagyon szeretnék szexelni is, és részben amiatt is vagyok egyre idegesebb és frusztráltabb mert nem tudom magam kiélni (prostihoz nem akarok menni). Azt vettem észre, hogy ahogy telik az idő és így élek egyre stresszesebb vagyok, 1-2 éve nem voltam napi szinten ilyen ideges. Még a konditeremben sem tudok stresszmentesen végig csinálni egy edzés, pedig rendszeresen „megpróbálom”. Gondoltam rá hogy pszichológushoz megyek, de ahogy fentebb is írtam róla egyre stresszesebb (és görcsösebb) vagyok ahogy nem jönnek össze a dolgok és szerintem ezen nem tudnék változtatni, kapjak bármilyen tanácsot is. Egyszóval a stressz meg a görcsösség hátráltat engem, de minél tovább vagyok sikertelen annál inkább az leszek és így még annyira se fog menni. Úgy vagyok vele, hogy senkivel se fog összejönni és ezért öngyilkos akarok lenni, mert így nem akarok élni. Az egyetemet is ott akarom hagyni, ilyen állapotban biztos nem fog menni, de ha tényleg öngyilkos leszek, akkor oly mindegy.

2022. aug. 28. 18:01
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem először keress fel egy orvost, aki belül rendbe tesz téged. A nőknek nem jön be ha valakit pátyolgatni kell, vagy érzelmileg nem áll stabil lábakon. Nekem is volt ilyen kapcsolatom egy fiúval, bár ő már nem edzett és teljesen depressziós is volt. Egy idő után érzelmileg zsarolt és rajtam vezetett le mindent, ivott.

Szerintem először orvos, utána kapcsolat. 😅😅

2022. aug. 28. 18:11
 2/40 Musztafa Kebab ***** válasza:
91%
Nagyon szomorú, amit írsz. Amúgy kíváncsiságból megnéznék rólad egy képet, hogy csakugyan olyan jóképű vagy e. (Van egy lány ismerősöm, aki hasonlóval küzd, mint te, akár össze is jöhetnétek egymást vígasztalni.)
2022. aug. 28. 18:11
 3/40 anonim ***** válasza:
100%

2. Azért ez sok esetben szakítás. Még egy normális mentalitású embernek is nehéz egy ilyen mellett élni, sokszor lehúzza a másikat. 😅

Mondjuk a kép engem is érdekelne, hogy mit jelent az hogy 10/7.

1 voltam.

2022. aug. 28. 18:19
 4/40 anonim ***** válasza:
73%

A 7-es az egy átlagos szám, és egyébként is az fog szavazni akinek tetszel. Akinek nem, az nem fog leszavazni, lehúzva az átlagod.

A probléma ott kezdődik, hogy ilyen hülyeségekre hivatkozol és ezekkel törődsz. Meg a tinder számokból akarsz alátámasztani dolgokat. Öngyilkos akarsz lenni, mert nem dughatsz. Feladnád a jövőd, az egyetemet miatta. Elolvasod amiket írsz?

Ki a fszt érdekelnek ezek? Nem azért mondom hogy leszóljalak, ne értsd félre. Ezek tényleg jelentéktelen ostobaságok, értelmetlen ezzel foglalkozni. Olyan szinten a szex és a nők van az életed középpontjában, ami BETEGES. Nagyon kell az a pszichológus, az biztos, hatalmas gondok vannak a fejben.

Ez javítható, nem kell megijedni, de nagyon gyorsan keress fel egyet.

2022. aug. 28. 18:22
 5/40 anonim ***** válasza:
87%
4. Én is ezt szűrtem le az irományból. Mindenképpen belül vannak problémák.
2022. aug. 28. 18:24
 6/40 Musztafa Kebab ***** válasza:
38%

"Olyan szinten a szex és a nők van az életed középpontjában, ami BETEGES"

4-es: Te hallod magad ember? Beteges, mert megviseli, hogy az élet legfontosabb területén kudarcos? Az életben maradás után a legfontosabb találni egy társat, akivel szeretkezhet. Ezt vagy azért írtad, mert te jól vagy lakva ilyen téren, vagy aszexuális vagy.

2022. aug. 28. 18:27
 7/40 anonim ***** válasza:
33%
6. Azért nem mindenben ezt kell látni, mert akkor könnyen depresszióba eshet.. és tessék.. :(
2022. aug. 28. 18:52
 8/40 A kérdező kommentje:

Ma 18:22 Nem ismerlek, viszont ha van egy kiegyensúlyozott kapcsolatod akkor neked piti dolognak tűnhet ez, de nekem akinek sosem volt kapcsolatom ez életem problémája. Hogyha a "kezdetektől" fogva kiegyensúlyozott kapcsolatban lettem volna (ahol persze jó a szex is), akkor gondolom nekem is piti dolognak tűnne, ha egy idegen ezt írná. De így a sok sóvárgás után nem. Ettől függetlenül pozitívnak és építő jellegűnek fogtam fel amit írtál.

Egyébként a photofeeleres eredményt azért "tettem közzé" mert még idegen embereknek (egy anonim fórumon) is bizonygatni akarok. Be akartam vele bizonyítani, hogy nem a béna külsőm miatt nem mennek a dolgok.

2022. aug. 28. 18:54
 9/40 Musztafa Kebab ***** válasza:
100%
De ha ez neki a legfontosabb, akkor ezt fogja látni.Nem az a megoldás, hogy megerőszakolja magát, mert az elemi erővel fog előtörni, amit elfojt. A megoldás, hogy rájön mi okozza a kudarcát a nőknél és ennek birtokában már tudja min változtasson. Jönnek a sikerek, javul a kedélyállapot, ez ennyire egyszerű.
2022. aug. 28. 18:56
 10/40 Musztafa Kebab ***** válasza:
100%
Mutass egy képet, mert addig nem hiteles, hogy jóképűnek mondod magad! Sokan hiszik magukat annak, aztán pontokkal lejjebb vannak az elképzelésüknél.
2022. aug. 28. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!