Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sohasem lesz már boldog életem (többi lent)?

Szerintem először keress fel egy orvost, aki belül rendbe tesz téged. A nőknek nem jön be ha valakit pátyolgatni kell, vagy érzelmileg nem áll stabil lábakon. Nekem is volt ilyen kapcsolatom egy fiúval, bár ő már nem edzett és teljesen depressziós is volt. Egy idő után érzelmileg zsarolt és rajtam vezetett le mindent, ivott.
Szerintem először orvos, utána kapcsolat. 😅😅

2. Azért ez sok esetben szakítás. Még egy normális mentalitású embernek is nehéz egy ilyen mellett élni, sokszor lehúzza a másikat. 😅
Mondjuk a kép engem is érdekelne, hogy mit jelent az hogy 10/7.
1 voltam.

A 7-es az egy átlagos szám, és egyébként is az fog szavazni akinek tetszel. Akinek nem, az nem fog leszavazni, lehúzva az átlagod.
A probléma ott kezdődik, hogy ilyen hülyeségekre hivatkozol és ezekkel törődsz. Meg a tinder számokból akarsz alátámasztani dolgokat. Öngyilkos akarsz lenni, mert nem dughatsz. Feladnád a jövőd, az egyetemet miatta. Elolvasod amiket írsz?
Ki a fszt érdekelnek ezek? Nem azért mondom hogy leszóljalak, ne értsd félre. Ezek tényleg jelentéktelen ostobaságok, értelmetlen ezzel foglalkozni. Olyan szinten a szex és a nők van az életed középpontjában, ami BETEGES. Nagyon kell az a pszichológus, az biztos, hatalmas gondok vannak a fejben.
Ez javítható, nem kell megijedni, de nagyon gyorsan keress fel egyet.

"Olyan szinten a szex és a nők van az életed középpontjában, ami BETEGES"
4-es: Te hallod magad ember? Beteges, mert megviseli, hogy az élet legfontosabb területén kudarcos? Az életben maradás után a legfontosabb találni egy társat, akivel szeretkezhet. Ezt vagy azért írtad, mert te jól vagy lakva ilyen téren, vagy aszexuális vagy.

Ma 18:22 Nem ismerlek, viszont ha van egy kiegyensúlyozott kapcsolatod akkor neked piti dolognak tűnhet ez, de nekem akinek sosem volt kapcsolatom ez életem problémája. Hogyha a "kezdetektől" fogva kiegyensúlyozott kapcsolatban lettem volna (ahol persze jó a szex is), akkor gondolom nekem is piti dolognak tűnne, ha egy idegen ezt írná. De így a sok sóvárgás után nem. Ettől függetlenül pozitívnak és építő jellegűnek fogtam fel amit írtál.
Egyébként a photofeeleres eredményt azért "tettem közzé" mert még idegen embereknek (egy anonim fórumon) is bizonygatni akarok. Be akartam vele bizonyítani, hogy nem a béna külsőm miatt nem mennek a dolgok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!