Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ne várnék el egy pasitól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ne várnék el egy pasitól annyit, amennyit csak tudok, legyen szó alkatról, fizetésről, vagy jellemről?

Figyelt kérdés

Sok férfi problémázik, hogy a nőknek túl magasak az elvárásaik és hogy emiatt ők nem felelnek meg senkinek. Mit gondoltok pasik, mi lenne a megoldás? Összejönni akár undorral is olyannal, aki nem jön be nekünk? Mért olyan nagy baj, ha kimagasló fizetést várunk el? Így is találunk megfelelő párt, akkor mért adnán lejjebb az igényeket?

Ez olyan, mint ha valaki meg akarná venni az autótokat 1 millió Ft-ért, ti meg azt mondanátok: "Kösz, de elég, ha csak 700 ezret fizetsz!"

A normális válaszokat köszönöm előre is, a hülyeségeket töröltetni fogom!

Üdv: Egy magabiztos nő.

2022. aug. 27. 19:03
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
40 - Látom, frusztrált vagy. Nincs sikered a nőknél?
2022. aug. 30. 11:00
 42/50 anonim ***** válasza:
72%
Olyannál, mint "te", nem is akarom, de jót röhögök a magánybiztos nőn:DDDD
2022. szept. 1. 10:04
 43/50 anonim ***** válasza:
100%
Dobjatok még oda a kérdező fiúnak egy kis banánt! :D Legalább itt legyen egy kis sikerélménye, mint "magabiztos nő". :)
2022. szept. 1. 11:45
 44/50 A kérdező kommentje:
Örülök a sok hozzászólásnak. Kár, hogy a legtöbb csak férfi sírás normális válasz helyett.
2022. szept. 1. 13:24
 45/50 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, én normálisan válaszoltam korábban, de válaszra se méltattál 🤔
2022. szept. 1. 13:29
 46/50 anonim ***** válasza:
100%

Sose bánd, nem vitaképes a srác.

Gyengén érvel, emiatt folyton személyeskedik.

2022. szept. 1. 13:33
 47/50 A kérdező kommentje:

46 - A személyeskedés azt jelenti, hogy a vitázó partner a vitapartner személyét kritizálja, sértegeti, személyes érdekeire, előítéletére hivatkozik

Mivel én általánosságban írtam a legutolsó hozzászólást, ez nyilvánvalóan nem tekinthető személyeskedésnek. Úgyhogy azon felül, hogy nem tudod, mi a különbség egy nő és egy "srác" között, szemmel láthatólag egyéb olyan szavakat is használsz, melyeknek nem tudod a jelentését :)))

2022. szept. 1. 13:36
 48/50 anonim ***** válasza:
100%
Várj, itt van két kiló banán: Túlságosan hozni akarod az intelligens nő képét, túl modoros vagy és kiszámítható. Ez annyira átjön haver! Oké, felfogom hogy gyakorolsz, hozod a végletekig hazug és semmirekellő nyugati eszményképet. Na meg a műanyag online értéktelenséget. Nem hogy inkább kimennél a való világba és ültetnél egy fát!
2022. szept. 1. 13:43
 49/50 anonim ***** válasza:
100%

Erről beszéltem :)

Nem arra egy hozzászólásra írtam, csak erre volt kényelmes leszűkíteni a választ, hogy igaznak tűnhessen. Így vitatkozik, ilyen kreált hamis alapon aztán rendszeresen megkérdőjelezi a partner értelmi képességét. Bármikor képes akár a korábbival ellentétes alapról érvelni, ha ezt kívanja az érdeke. Ha felhívod erre a figyelmét, te vagy a hülye.

Látod, nem vesztettél semmit 😀

2022. szept. 1. 13:45
 50/50 A kérdező kommentje:

Úgy látom, rátok is vonatkozik a legújabb kérdésem :)

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2022. szept. 1. 14:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!